Audi A4 problemen

Audi A4

Problemen Audi A4

De Audi A4 is een geliefd model in de categorie van luxe voertuigen, maar het kampt ook met veelvoorkomende problemen. Ondanks de sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en vakmanschap hebben sommige Audi A4-eigenaren te maken gehad met diverse storingen en technische problemen. Enkele van deze problemen zijn onder andere een overmatig olieverbruik en distributiekettingproblemen. Het is altijd verstandig om regelmatig onderhoud uit te laten voeren en eventuele problemen tijdig aan te pakken, zodat je optimaal kunt genieten van je Audi A4. Gelukkig staat TechServiceCenter klaar om deze problemen op te lossen en je Audi weer in topconditie te brengen.

Direct contact opnemen met een specialist

Tevreden klanten

Er gingen veel tevreden klanten u voor. Wij worden gemiddeld beoordeeld met 4.5/5 sterren. Gebaseerd op 300+ reviews.

Veelvoorkomende Audi A4 TFSI problemen

De Audi A4 is een indrukwekkende combinatie van kracht en efficiëntie. Net als elk voertuig kan het echter ook zijn eigen problemen hebben. Deze problemen variëren van verhoogd olieverbruik tot problemen met de distributieketting. Hoewel dit zorgwekkend kan zijn, is het belangrijk op te merken dat deze kwesties kunnen worden aangepakt en opgelost. Laten we eens kijken naar de meestvoorkomende problemen die Audi A4 TFSI-eigenaren, met name de 1.4 TFSI, 1.8 TFSI en 2.0 TFSI modellen, kunnen tegenkomen.

Uw Audi A4 laten repareren

Bij TechServiceCenter de Betuwe bieden we de perfecte oplossing als u problemen ondervindt met uw Audi A4. Onze deskundige monteurs staan klaar om u te helpen met alle benodigde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Met hun uitgebreide kennis en expertise zorgen zij ervoor dat uw Audi A4 weer in optimale conditie verkeert. Wij streven naar uitmuntendheid. Daarom maken we alleen gebruik van hoogwaardige onderdelen van de beste kwaliteit. Wij begrijpen dat uw Audi A4 een waardevol bezit is en behandelen deze dan ook met de grootst mogelijke zorg. U kunt erop vertrouwen dat uw auto in goede handen is bij ons.

  • Jarenlange kennis en ervaring;
  • We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen;
  • Direct en persoonlijk contact met transparante informatie over de werkzaamheden;

Bij TechServiceCenter streven we ernaar om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Wij geloven in transparantie en daarom houden wij u altijd op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden aan uw Audi A4.

0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Michael beoordeelt ons met:

"Olieverbruik Audi A4 1.8 TFSI 2013 succesvol opgelost door TSC de Betuwe"

Mijn Audi A4 van 2013 verbruikte steeds meer olie en het was duidelijk dat ingrijpen noodzakelijk was. Audi Nederland deed of hun neus bloede en gaf niet thuis ondanks dat het toch al jaren bekend is dat zij motoren op de markt brengen met zuigerveren die op zijn minst een iets beter ontwerp hadden mogen hebben.
Gelukkig heeft TSC de Betuwe ruime ervaring in het oplossen van dit probleem. Zij hebben voor mij nieuwe zuigers met betere zuigerveren geplaatst en daarmee was het probleem opgelost.

Dat zij hier veel ervaring mee hebben was mij absoluut duidelijk na een goed gesprek met Peter. Alle vragen werden correct beantwoord en in mijn ogen ook met de juiste antwoorden. Behalve de nieuwe zuigers hebben ze ook de distributieketting, lagerschalen, krukaskeerring vervangen. Dat alles in prima overleg. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service van deze jongens. En ik moet eerlijk zijn, ik ben niet de makkelijkste, want het moet ook echt goed voor mij. Zij staan er hetzelfde in, de keuzes die gemaakt worden voor wat er standaard in het pakket zit is gewoon goed doordacht en gebaseerd op de ervaring die zij hebben opgedaan. Ik was dan ook tevreden met hoe zij de reparatie wilden aanpakken. Op mijn verzoek zijn er nog wat andere dingen toegevoegd en ook dat is prima uitgevoerd.

Ik ben nu ruim een half jaar verder en ruim 12.000 km en zie dat het olieverbruik op een heel normaal niveau zit. Binnenkort laat ik een kleine beurt uitvoeren en als ik had gewild had ik echt niets hoeven bijvullen tot deze beurt. En dat is toch wel heel erg fijn. Zou ik TSC de Betuwe aanraden als je een VAG motor hebt met een hoog olieverbruik. ABSOLUUT! Ze hebben de kennis en ervaring om de problemen op te lossen. Maar nog belangrijker voor mij, ze doen er alles aan om jou tevreden het pand te laten verlaten. En bij mij is dat zeker gelukt.

Lees meer!

Hoog olieverbruik en distributieketting Audi A4
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast reparaties voor de Audi A4, repareren en lossen wij ook de problemen op voor de Audi A1, Audi A3, Audi A5, Audi A6 en Audi Q5.