Automonteur worden? Wij zoeken jou!

Ben jij gefascineerd door auto’s en wil je automonteur worden? Dan ben je bij TechService Center (TSC) De Betuwe aan het juiste adres. We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Of je nu net begint of al enkele jaren ervaring hebt, bij ons vind je een plek waar je kunt groeien en ontwikkelen.

Wat is een automonteur?

Een automonteur is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van auto's. Als automonteur begrijp je de complexe systemen en onderdelen van deze voertuigen en zorg je ervoor dat ze veilig en efficiënt kunnen rijden.

Wat doet een automonteur?

Een automonteur voert een breed scala aan taken uit om auto’s in topconditie te houden. Deze taken kunnen variëren van routineonderhoud, zoals het verversen van olie en het vervangen van remblokken, tot meer gespecialiseerd en complex werk. Bij TSC richten we ons op dat laatste. In de afgelopen 15 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het repareren van grote technische motorschades. Bij ons ga je dus aan de slag met onder andere gebroken krukassen en stukgelopen distributiekettingen.

Automonteur worden? Wij zoeken jou!

Wat verdient een automonteur?

Het gemiddelde automonteur salaris in Nederland ligt rond de € 2.500 bruto per maand. Goed om te weten: dit bedrag is onder andere afhankelijk is van jouw ervaring en specialisaties. Maar één ding is zeker, bij TSC verdien je een uitstekend en competitief salaris. Jouw expertise en toewijding zijn cruciaal voor ons succes,  daarom bieden wij een beloningsstructuur die recht doet aan jouw vaardigheden en prestaties. Of je nu net begint in de branche of al jarenlange ervaring hebt, jouw inzet wordt bij TSC gewaardeerd en gerespecteerd. Naast een aantrekkelijk basissalaris bieden we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zodat je jouw carrière als automonteur naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Hoe word ik automonteur?

De eerste stap om automonteur te worden is vaak het volgen van een relevante opleiding tot Automonteur of Autotechnicus. Deze opleidingen bieden zowel theoretische kennis als praktische ervaring. Tijdens je opleiding leer je alles over motorvoertuigen, diagnosemethoden, reparatietechnieken en elektronische systemen. Praktijkervaring is hierbij enorm waardevol. Door stages en praktijkopdrachten doe je directe ervaring op in een garage of werkplaats, waar je onder begeleiding kunt werken aan echte voertuigen.

Automonteur worden zonder ervaring

Zelfs zonder ervaring zijn er volop mogelijkheden om automonteur te worden. Als je een passie hebt voor auto's en techniek, zijn er diverse wegen om het vak te leren. Bij TSC bieden wij bijvoorbeeld leerling-posities aan waarbij je on-the-job training krijgt. Dit betekent dat je vier dagen per week in onze werkplaats aan de slag gaat, waar je onder begeleiding van onze ervaren monteurs werkt aan uiteenlopende grote motorschades. Daarnaast ga je één dag per week naar school om de theorie te leren. Of je nu helemaal nieuw bent in het vakgebied of al enige kennis hebt opgedaan, bij TSC krijg je de kans om je liefde voor auto's om te zetten in een veelbelovende carrière. We zijn toegewijd aan jouw ontwikkeling en bieden een stimulerende omgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen tot een volwaardig autotechnicus.

Automonteur worden? Voeg je bij ons team!

Automonteur worden is een uitdagende en lonende carrièrekeuze. Of je nu nieuw bent in het vakgebied zonder ervaring of al enige kennis hebt, er zijn verschillende routes die je kunt volgen om je doel te bereiken. TSC is voortdurend op zoek naar nieuw talent. Ontdek daarom snel onze vacatures en wellicht verwelkomen we je binnenkort als onze nieuwe autotechnicus of leerling automonteur!

Direct solliciteren? Dat kan! Neem contact met ons op via telefoon of email: