Citroën C3 problemen

Hoog olieverbruik Citroën C3

Problemen Citroën C3

De Citroën C3 is een veelzijdige hatchback die sinds 2002 op de markt is. Dankzij zijn ruime interieur, efficiënte motor en betaalbare prijs is deze auto voor velen een aantrekkelijke keuze. Echter, zoals bij elke auto, kunnen er bij de C3 ook problemen voorkomen. Dit kan voornamelijk gaan om verhoogd olieverbruik of een versleten distributieriem. Het is altijd verstandig om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren en eventuele problemen tijdig aan te pakken, zodat je optimaal kunt genieten van je Citroën C3. Gelukkig staat TechServiceCenter klaar om deze problemen op te lossen en je auto weer in topconditie te brengen.

Direct contact opnemen met een specialist

Tevreden klanten

Er gingen veel tevreden klanten u voor. Wij worden gemiddeld beoordeeld met 4.5/5 sterren. Gebaseerd op 300+ reviews.

Veelvoorkomende Citroën C3 problemen

De Citroën C3 onderscheidt zich door zijn compacte vorm en zuinige verbruik. Echter, net als ieder ander voertuig, kan ook de C3 geconfronteerd worden met zijn eigen specifieke problemen. Deze problemen kunnen variëren van hoog olieverbruik tot problemen met de distributieriem. Hoewel dergelijke problemen verontrustend kunnen zijn, is het belangrijk om te benadrukken dat ze oplosbaar zijn. In het volgende deel bespreken we de meest voorkomende problemen die eigenaren van de Citroën C3 kunnen tegenkomen.

Uw Citroën C3 laten repareren

Bij TechServiceCenter de Betuwe bieden wij de perfecte oplossing als u problemen ondervindt met uw Citroën C3. Onze ervaren technici staan altijd klaar om u te helpen met al het benodigde onderhoud en reparaties. Met hun uitgebreide vaardigheden en expertise zorgen zij ervoor dat uw Citroën C3 in optimale conditie blijft. Wij streven naar uitmuntendheid en gebruiken daarom alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit. Wij begrijpen dat uw Citroën C3 een waardevol bezit is en behandelen deze dan ook met de grootst mogelijke zorg. U kunt erop vertrouwen dat uw voertuig bij ons in goede handen is.

  • Jarenlange kennis en ervaring;
  • We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen;
  • Direct en persoonlijk contact met transparante informatie over de werkzaamheden;

Bij TechServiceCenter streven we ernaar om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. We hechten veel waarde aan transparantie en houden u daarom altijd op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden aan uw Citroën.

0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Cornelis beoordeelt ons met:

"Zeer deskundig en klantgericht (Citroën C3 Picasso, PureTech)"

Ik had een probleem met de PureTech motor van mijn Citroen C3 Picasso (eind) 2015, motorservicelampje ging steeds vaker branden bij het oprijden van een helling (lage oliedruk). Citroen heeft de staat van de distributieriem gecontroleerd en geconstateerd, dat deze goed was. Citroen kwam steeds met een vaag verhaal, dat ze allerlei onderzoeken moesten uitvoeren om te constateren wat er aan de hand was. Eerste inspectiekosten al € 720, zonder enige reparatie. TSC gebeld. Zij zeiden direct mijnheer uw zeef van de smeeroliepomp is waarschijnlijk vervuild door slijtagedeeltjes van de distributieriem. TSC heeft de carterpan verwijderd, zeef en carterpan gereinigd, oliefilter en olie vervangen, smeeroliedruk voor en na de reparatie tijdens testrit gemeten. Probleem opgeloste voor iets minder dan € 300,-. TSC denkt aan het belang van de klant.

Zeer deskundig en klantgericht (Citroën C3 Picasso, PureTech)
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast reparaties voor de Citroën C3, repareren en lossen wij ook de problemen op voor de Citroën C1, Citroën C4, Citroën C5, Citroën DS3 en de Citroën DS4.