Citroën C4 problemen

Distributieketting Citroën C4

Problemen Citroën C4

De Citroën C4 is een dynamische hatchback die sinds 2004 een prominente plaats op de markt heeft verworven. Met zijn ruime cabine, brandstofefficiënte motor en betaalbare kosten, is deze auto voor veel mensen een aantrekkelijke optie. Echter, net als elke auto, kunnen er problemen optreden met de C4, waaronder verhoogd olieverbruik, een versleten distributieriem of een gebroken distributieketting. Het is raadzaam om regelmatige onderhoudsbeurten te laten uitvoeren en eventuele problemen vroegtijdig aan te pakken, zodat je optimaal van je Citroën C4 kunt genieten. TechServiceCenter staat altijd klaar om deze problemen aan te pakken en je auto weer in perfecte staat te brengen.

Direct contact opnemen met een specialist

Tevreden klanten

Er gingen veel tevreden klanten u voor. Wij worden gemiddeld beoordeeld met 4.5/5 sterren. Gebaseerd op 300+ reviews.

Veelvoorkomende Citroën C4 problemen

De Citroën C4 staat bekend om zijn ruime interieur en efficiënt brandstofverbruik. Echter, zoals elke auto kan ook de Citroën C4 (Grand) Picasso en de Citroën C4 Cactus te maken krijgen met specifieke problemen. Deze problemen kunnen variëren van een hoog olieverbruik tot problemen met de distributieketting of distributieriem. Hoewel dit zorgwekkend kan zijn, is het belangrijk om te benadrukken dat er oplossingen voorhanden zijn. Onze deskundige team staat klaar om u te assisteren en deze problemen op te lossen. Wij begrijpen het belang van een goed functionerende auto en streven ernaar om u de beste service te bieden.

Uw Citroën C4 laten repareren

Bij TechServiceCenter de Betuwe bieden wij de perfecte oplossing als u problemen ondervindt met uw Citroën C4. Onze ervaren technici staan altijd klaar om u te helpen met al het benodigde onderhoud en reparaties. Met hun uitgebreide vaardigheden en expertise zorgen zij ervoor dat uw Citroën C4 in optimale conditie blijft. Wij streven naar uitmuntendheid en gebruiken daarom alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit. Wij begrijpen dat uw Citroën C4 een waardevol bezit is en behandelen deze dan ook met de grootst mogelijke zorg. U kunt erop vertrouwen dat uw voertuig bij ons in goede handen is.

  • Jarenlange kennis en ervaring;
  • We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen;
  • Direct en persoonlijk contact met transparante informatie over de werkzaamheden;

Bij TechServiceCenter streven we ernaar om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies. We hechten veel waarde aan transparantie en houden u daarom altijd op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden aan uw Citroën.

0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Martin beoordeelt ons met:

"Olieverbruik Citroën C4 Picasso opgelost"

Mijn 8 jaar oude C4 Picasso met THP motor ( ja die van BMW en Mini, verbruikte bijna meer olie dan benzine. (Ruim 138000km) 2 ltr op 1000km. Inhouden bij constante snelheid en heel traag schakelen. Dus opzoek naar een bedrijf dat hier iets mee kon. Ik kwam dus terecht bij TSC de Betuwe. Mail gestuurd en kort erna een telefoontje van Peter. Goede werk en prijsafspraak gemaakt. Rondleiding gehad in bedrijf. Na een werk de auto weer opgehaald. Wat een verschil in rijden/schakelen. Als het beloofde verbruik van olie 1 op 6000 is ben ik weer blij.

Olieverbruik Citroën C4 Picasso opgelost
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast reparaties voor de Citroën C4, repareren en lossen wij ook de problemen op voor de Citroën C1, Citroën C3, Citroën DS3, Citroën DS4 en de Citroën C5.