Dacia Lodgy problemen

Dacia Lodgy problemen

Problemen met Dacia Lodgy

De Dacia Lodgy is een veelzijdige en betaalbare MPV die bekend staat om zijn ruime interieur en praktische bruikbaarheid. Maar helaas kampt dit model met enkele hardnekkige problemen. Een van de meest voorkomende kwalen is gerelateerd aan de distributieketting. Deze kan oprekken, overslaan of in het ergste geval zelfs breken, wat kan leiden tot ernstige motorschade. Een ander veel gehoord probleem is het hoge olieverbruik van de Lodgy. Eigenaren melden dat ze regelmatig olie moeten bijvullen tussen de servicebeurten door. Dit kan wijzen op onderliggende motorproblemen die grondig moeten worden onderzocht.

Tenslotte hebben sommige Dacia Lodgy-eigenaren te maken met koelproblemen en oververhitting van de motor. Dit kan komen door een defecte thermostaat, een lekkende koelvloeistof of een kapotte waterpomp. Regelmatige controle van het koelsysteem is essentieel om ernstige schade te voorkomen. Als u een Dacia Lodgy bezit is het raadzaam om alert te zijn op deze veelvoorkomende problemen. Regelmatig onderhoud en tijdige reparaties kunnen helpen om de levensduur van uw voertuig te verlengen en kostbare reparaties te voorkomen.

Een specialist spreken

Tevreden klanten

Er gingen veel tevreden klanten u voor. Wij worden gemiddeld beoordeeld met 4.5/5 sterren. Gebaseerd op 300+ reviews.

Dacia Lodgy veel voorkomende problemen

De Dacia Lodgy is een populaire auto die bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks de vele voordelen die dit voertuig biedt, zijn er enkele veelvoorkomende problemen geïdentificeerd bij de TCe-motoren. Door bewust te zijn van deze potentiële problemen, kunt u als eigenaar beter voorbereid zijn op eventuele onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. Bekijk hieronder de veelvoorkomende problemen voor de Dacia Lodgy 0.9 TCe en de Dacia Lodgy 1.2 TCe.

Uw Dacia Lodgy laten repareren

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele oplossing voor uw Dacia Lodgy, dan bent u bij TechServiceCenter de Betuwe aan het juiste adres. Onze ervaren technici staan klaar om u te assisteren met al uw onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Met hun uitgebreide expertise en vaardigheden zorgen zij ervoor dat uw Dacia Lodgy in optimale conditie blijft. Bij TechServiceCenter hanteren wij de hoogste standaarden en gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen van de beste kwaliteit. Wij begrijpen dat uw Dacia Lodgy een waardevol bezit is en behandelen deze dan ook met de grootst mogelijke zorg.

  • Jarenlange kennis en ervaring;
  • We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen;
  • Direct en persoonlijk contact met transparante informatie over de werkzaamheden;

Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij houden u bovendien op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden, zodat u weet wat er met uw voertuig gebeurt.Bij TechServiceCenter de Betuwe staat klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u in de toekomst zonder aarzeling op ons kunt rekenen voor al uw Dacia Lodgy gerelateerde behoeften.

0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Frans beoordeelt ons met:

"Dacia Duster netjes een nieuwe aandrijfketting"

Nadat de dealer meer dan twee keer de prijs vroeg dan TSC, kwam ik hier uit. Gemoedelijke, familiesfeer en eerlijkheid. Mogelijkheid voor huurauto en in twee dagen opgelost. Een aanrader!

Dacia Duster netjes een nieuwe aandrijfketting
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast reparaties voor de Dacia Lodgy, repareren en lossen wij ook de problemen op voor de Dacia Duster, Dacia Dokker, Dacia Jogger, Dacia Logan, Dacia Sandero en de Dacia Spring.