Distributieketting Audi A1

Hoog olieverbruik Audi A1

Distributieketting problemen Audi A1

De distributieketting van een Audi A1 kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem op tijd contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties en het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico, maar kan ernstige schade met zich meebrengen.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting bij een Audi A1?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen en laat daarom de distributieketting van uw Audi A1 vervangen door een specialist. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Contact opnemen met een specialist

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele VAG-onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Opgerekte distributieketting Audi A1

Opgerekte distributieketting Audi A1

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Audi? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Audi A1

Gebroken distributieketting Audi A1

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Audi? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over een gebroken ketting
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Nico beoordeelt ons met:

"Top Bedrijf!"

De, naar wat later bleek, distributieketting maakte al een tijdje herrie. Door TSC laten vervangen. Auto opgehaald en teruggebracht. Geen extra kosten achteraf. Hebben gedaan wat nodig was. De motor liep weer als een zonnetje en nog zuiniger ook. TOP.

gebroken distributieketting vervangen Audi A1