Distributieketting Audi A1

Hoog olieverbruik Audi A1

Audi A1 distributieketting

De distributieketting van een Audi A1 kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem op tijd contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico, maar kan ernstige schade met zich meebrengen.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting bij een Audi A1?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen en laat daarom de distributieketting van uw Audi A1 vervangen door een specialist. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Contact opnemen met een specialist

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele VAG-onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen met de distributieketting Audi A1

Heeft u problemen met de distributieketting van uw Audi A1? Hoort u een ratelend of slepend geluid uit uw motor? Dan is uw ketting aan vervanging toe. De Audi 1.2 TSI en 1.4 TSI hebben vaak een dunne distributieketting. Dit kan problemen veroorzaken. Het meest voorkomende probleem is een opgerekte distributieketting. De ketting wordt dan steeds langer en heeft meer tijd nodig om te spannen. Op een gegeven moment wordt de ketting alleen maar langer en is het spannen van de ketting onmogelijk. Hierdoor gaat hij ratelen. Als u dit probleem niet op tijd oplost, kan dit ernstige motorschade als gevolg hebben. Maar ook kan de distributieketting breken. Deze problemen komt vooral voor bij de Audi 1.2 TFSI en de Audi 1.4 TFSI maar ook bij de Audi 1.8 TFSI en de Audi 2.0 TFSI kunnen problemen opduiken.

Opgerekte distributieketting Audi A1

Opgerekte distributieketting Audi A1

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Audi? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Audi A1

Gebroken distributieketting Audi A1

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Audi? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over een gebroken ketting

Audi A1 distributieketting vervangen

De distributieketting van uw Audi A1 laten vervangen door een specialist? Bij TechServiceCenter begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw auto goed en veilig blijft rijden. Onze ervaren monteurs bieden diverse autoreparaties en onderhoudsdiensten aan, waaronder het vervangen van de distributieketting. U bent verzekerd van een vakkundige en snelle service, tegen een scherpe prijs. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en zorgen ervoor dat uw auto weer rijd zoals nooit te voren. Bekijk de kosten van de distributieketting vervangen Audi A1 hier. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting, de geleiderails en de spanner;
  • We vernieuwen alle afdichtingen die er deel van uitmaken;
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter;
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof;
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Nico beoordeelt ons met:

"Top Bedrijf!"

De, naar wat later bleek, distributieketting maakte al een tijdje herrie. Door TSC laten vervangen. Auto opgehaald en teruggebracht. Geen extra kosten achteraf. Hebben gedaan wat nodig was. De motor liep weer als een zonnetje en nog zuiniger ook. TOP.

gebroken distributieketting vervangen Audi A1

Naast het vervangen van de distributieketting van de Audi A1, vervangen we ook de distributieketting van onder andere de Audi A3, Audi A4, Audi A5 en Audi A6.