Distributieketting Audi A3

Distributieketting Audi A3 1.8 2.0 TFSI

Distributieketting Audi A3 1.8 TFSI / 2.0 TFSI

De distributieketting van een Audi A3 kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico. Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen en laat de distributieketting van uw Audi A3 met een 1.8 TFSI / 2.0 TFSI motor vervangen.

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele VAG-onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Opgerekte distributieketting Audi A3

Opgerekte distributieketting Audi A3

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Audi A3

Gebroken distributieketting Audi A3

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over een gebroken ketting

ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het vervangen van de distributieketting? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer