Distributieketting Audi A4

Distributieketting Audi A4 1.8 2.0 TFSI

Distributieketting Audi A4 1.8 TFSI / 2.0 TFSI

De distributieketting van een Audi A4 kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen en oplossen van distributieketting problemen. Doorrijden met een opgerekte of gebroken distributieketting is niet zonder risico.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen. Laat de distributieketting vervangen bij van uw Audi A4 met een 1.8 TFSI / 2.0 TFSI motor.

Lees meer over de reparatie

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele VAG-onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

opgerekte distributieketting Audi A4

Opgerekte distributieketting Audi A4

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Audi? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door uw distributieketting te laten vervangen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Audi A4

Gebroken distributieketting Audi A4

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Audi? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door uw distributieketting te laten vervangen.

Lees meer over een gebroken ketting
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Nico beoordeelt ons met:

"Top bedrijf"

De, naar wat later bleek, distributieketting maakte al een tijdje herrie. Door TSC laten vervangen. Auto opgehaald en teruggebracht. Geen extra kosten achteraf. Hebben gedaan wat nodig was. De motor liep weer als een zonnetje en nog zuiniger ook. TOP.

distributieketting vervangen Audi A4 door TSC