Distributieketting Audi A6

Distributieketting Audi A6 1.8 2.0 TFSI

Audi A6 distributieketting

De distributieketting van een Audi A6 kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen. Neem contact op met een specialist en laat de distributieketting van uw Audi A6 met een 1.8 TFSI / 2.0 TFSI motor te laten vervangen.

Lees meer over de reparatie

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele VAG-onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen met de distributie Audi A6

Heeft u problemen met de distributieketting van uw Audi A6? Hoort u een ratelend of slepend geluid uit uw motor? Dan is uw ketting aan vervanging toe. De Audi 1.8 TFSI en 2.0 TFSI hebben vaak een dunne distributieketting. Dit kan problemen veroorzaken. Het meest voorkomende probleem is een opgerekte distributieketting. De ketting wordt dan steeds langer en heeft meer tijd nodig om te spannen. Op een gegeven moment wordt de ketting alleen maar langer en is het spannen van de ketting onmogelijk. Hierdoor gaat hij ratelen. Als u dit probleem niet op tijd oplost, kan dit ernstige motorschade als gevolg hebben. Maar ook kan de distributieketting breken. Deze problemen komt vooral voor bij de Audi 1.8 TFSI en de Audi 2.0 TFSI maar ook bij de Audi 1.2 TFSI en de Audi 1.4 TFSI kunnen problemen opduiken.

opgerekte distributieketting Audi A6

Opgerekte distributieketting Audi A6

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Audi? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Audi A6

Gebroken distributieketting Audi A6

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Audi? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over een gebroken ketting

Distributieketting vervangen Audi A6

De distributieketting van uw Audi A6 laten vervangen? Bij TechServiceCenter begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw auto goed en veilig blijft rijden. Onze ervaren monteurs bieden diverse autoreparaties en onderhoudsdiensten aan, waaronder het vervangen van de distributieketting. U bent verzekerd van een vakkundige en snelle service, tegen een scherpe prijs. Bekijk de kosten van het vervangen van de distributieketting hier. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting, de geleiderails en de spanner;
  • We vernieuwen alle afdichtingen die er deel van uitmaken;
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter;
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof;
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Nino beoordeelt ons met:

"Top bedrijf"

De, naar wat later bleek, distributieketting maakte al een tijdje herrie. Door TSC laten vervangen. Auto opgehaald en teruggebracht. Geen extra kosten achteraf. Hebben gedaan wat nodig was. De motor liep weer als een zonnetje en nog zuiniger ook. TOP.

distributieketting vervangen Audi A6 door TSC
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het vervangen van de distributieketting van de Audi A6, vervangen bij ook de distributieketting van de Audi A1, Audi A3, Audi A4 en de Audi A5.