Distributieketting Citroën C4

Distributieketting Citroën C4

Distributieketting of distributieriem Citroën C4 problemen

De distributieketting of distributieriem van een Citroën C4 kan na verloop van tijd slijten of breken, vooral als deze niet goed wordt onderhouden. Dit kan ernstige motorschade tot gevolg hebben. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties en speciaal in het vervangen van de distributieketting of distributieriem. Weten welk type distributieketting of distributieriem uw Citroën heeft, en hoe je die goed moet onderhouden, is belangrijk om je auto in topvorm te houden. De Citroën C4 is uitgerust met een THP-distributieketting of PureTech-distributieriem.

Ervaart en herkent u een van onderstaande problemen?

Laat uw auto dan zeker controleren door een specialist. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw ketting of riem om ergere motorschade te voorkomen en laat de distributieketting of distributieriem van uw Citroën C4 vervangen. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Een specialist spreken

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

THP distributieketting Citroën C4

THP distributieketting Citroën C4

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Citroën? Voorkom ernstige motorschade én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieketting
PureTech distributieriem Citroën C4

PureTech distributieriem Citroën C4

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de versleten distributieriem van uw Citroën? Voorkom ernstige motorschade én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieriem
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

G. Heimensen beoordeelt ons met:

"Uitstekend bedrijf, keurig geholpen, uitstekend resultaat"

Dit bedrijf heeft onze auto prima gerepareerd voor een zeer scherpe prijs. Top bedrijf.

distributieketting vervangen citroën C4