Distributieketting Citroën C4

Distributieketting Citroën C4

Distributieketting Citroën C4 problemen

De distributieketting van een Citroën C4 kan na verloop van tijd slijten of breken, vooral als deze niet goed wordt onderhouden. Dit kan ernstige motorschade tot gevolg hebben. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties en speciaal in het vervangen van de distributieketting. Weten welk type distributieketting uw Citroën heeft, en hoe je die goed moet onderhouden, is belangrijk om je auto in topvorm te houden. De Citroën C4 is uitgerust met een THP-distributieketting of PureTech-distributieriem.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Laat uw auto dan zeker controleren door een specialist. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw ketting om ergere motorschade te voorkomen en laat de distributieketting van uw Citroën C4 vervangen. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Een specialist spreken

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen met distributieketting Citroën C4

Bij TechServiceCenter zijn we bekend met de meest uiteenlopende technische motorschades, waaronder problemen met de distributieketting. We hebben een ruime ervaring met het oplossen van deze problemen, waaronder ook die van de Citroën C4. De Citroën C4 is een compacte auto uit de C-klasse die vooral bekend staat om zijn zuinige verbruik en comfortabele wegligging. Echter, er zijn ook problemen die regelmatig voorkomen bij dit type auto, zoals problemen met de distributie. Een veelgehoorde klacht van Citroën C4 eigenaren is het 'ratelen' van de motor, veroorzaakt door de distributieketting die uitgerekt is. Dit kan leiden tot verdere motorschade en uiteindelijk tot het stilvallen van de auto.

Distributieketting Citroën C4

Opgerekte distributieketting
Citroën C4

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Citroën? Voorkom ernstige motorschade én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieketting
THP distributieketting Citroën C4

Gebroken distributieketting
Citroën C4

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Citroën? Voorkom ernstige motorschade én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieketting

Distributieketting vervangen Citroën C4

De distributieketting van uw Citroën C4 laten vervangen? Bij TechServiceCenter begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw auto goed en veilig blijft rijden. Onze ervaren monteurs bieden diverse autoreparaties en onderhoudsdiensten aan, waaronder het vervangen van de distributie. U bent verzekerd van een vakkundige en snelle service, tegen een scherpe prijs. Bekijk de kosten van het vervangen van de distributieketting. Wacht niet te lang en plan direct een afspraak in met onze monteurs.

  • We vernieuwen de distributieketting en geleiderails, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken, natuurlijk met gebruikmaking van originele onderdelen;
  • We reinigen de inlaatkanalen en -kleppen;
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter;
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

G. Heimensen beoordeelt ons met:

"Uitstekend bedrijf, keurig geholpen, uitstekend resultaat"

Dit bedrijf heeft onze auto prima gerepareerd voor een zeer scherpe prijs. Top bedrijf.

distributieketting vervangen citroën C4
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het vervangen van de distributieketting van de Citroën C4, vervangen wij ook de distributieketting van de Citroën C1 en de Citroën DS3.