Distributieketting Citroën DS3

Citroën DS3

Distributieketting Citroën DS3

De distributieketting van een Citroën DS3 kan na verloop van tijd oprekken, overslaan of zelfs breken, vooral als deze niet goed wordt onderhouden. Dit kan ernstige motorschade tot gevolg hebben. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties en weet als geen ander hoe zij het probleem moeten oplossen. Dus, ervaar jij een van de onderstaande problemen?

  Neem dan direct contact op. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw ketting om ergere motorschade te voorkomen en laat de distributieketting van uw Citroën DS3 direct vervangen. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

  Een specialist spreken

  Onze garantie

  TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

  Problemen met distributie Citroën DS3

  Bij TechServiceCenter zijn we bekend met de meest uiteenlopende technische motorschades, waaronder problemen met de distributieketting. We hebben ruime ervaring met het oplossen van deze problemen, waaronder ook die van de Citroën DS3. De Citroën DS3 is een compacte auto uit de C-klasse die vooral bekend staat om zijn zuinige verbruik en comfortabele wegligging. Echter, er zijn ook problemen die regelmatig voorkomen bij dit type auto, zoals problemen met de distributieketting. Een veelgehoorde klacht van Citroën DS3 eigenaren is het 'ratelen' van de motor, veroorzaakt door de distributieketting die uitgerekt is. Dit kan leiden tot verdere motorschade en uiteindelijk tot het stilvallen van de auto.

  THP distributieketting Citroën DS3

  Opgerekte distributieketting
  Citroën DS3

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

  Lees meer over de distributieketting
  Gebroken distributieriem Citroën DS3

  Gebroken distributieketting
  Citroën DS3

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

  Lees meer over de distributieketting

  Distributieketting vervangen Citroën DS3

  De distributieketting van uw Citroën DS3 laten vervangen? Bij TechServiceCenter begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw auto goed en veilig blijft rijden. Onze ervaren monteurs bieden diverse autoreparaties en onderhoudsdiensten aan, waaronder het vervangen van de distributie. U bent verzekerd van een vakkundige en snelle service, tegen een scherpe prijs. Bekijk de kosten van het vervangen van de distributieketting. Wacht niet te lang en plan direct een afspraak in met onze monteurs.

  • We vernieuwen de distributieketting en geleiderails, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken, natuurlijk met gebruikmaking van originele onderdelen;
  • We reinigen de inlaatkanalen en -kleppen;
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter;
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
  0345 570 780
  Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

  Peter Sap

  Directeur
  TSC de Betuwe
  +31 (0)345 570 780

  Tevreden klanten

  Gebaseerd op 300+ reviews

  Bekijk alle reviews

  Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

  Lees hier een van onze uitgelichte reviews

  Jean-Paul beoordeelt ons met:

  "Zeer goede service"

  Mijn DS3 verbruikte extreem veel olie. Tijdens het eerste telefonisch contact werd in heldere uitleg een voorlopige diagnose gesteld en een raming van de kosten gegeven. Omdat de reparatie ongeveer een week in beslag zou nemen, werd de mogelijkheid geboden om tegen een buitengewoon schappelijk tarief een leenauto te huren...

  Tijdens de reparatie ben ik keurig op de hoogte gebracht van wat meerwerk. Daarbij heeft TSC een paar onderdelen op eigen kosten vervangen. Het contact met de medewerkers was steeds erg prettig. Al met al een zeer goed gevoel overgehouden aan mijn ervaring met TSC.

  Lees meer!

  distributieketting vervangen bij Citroën DS3
  ophaal en breng service

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

  Ophaal- en brengservice

  Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

  Naast het vervangen van de distributieketting van de Citroën DS3, vervangen wij ook de distributieketting van de Citroën C1 en de Citroën C4.