Distributieketting Citroën DS3

Distributieketting en distributieriem Citroën DS3

Distributieketting of distributieriem Citroën DS3

De distributieketting of distributieriem van een Citroën DS3 kan na verloop van tijd slijten of breken, vooral als deze niet goed wordt onderhouden. Dit kan ernstige motorschade tot gevolg hebben. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Weten welk type distributieketting of distributieriem uw Citroën heeft, en hoe je die goed moet onderhouden, is belangrijk om je auto in topvorm te houden. De Citroën DS3 is uitgerust met een THP-distributieketting of PureTech-distributieriem. Ervaar jij een van de onderstaande problemen?

Neem dan direct contact op. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw ketting of riem om ergere motorschade te voorkomen en laat de distributieketting of distributieriem van uw Citroën DS3 vervangen.

Een specialist spreken

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

THP distributieketting Citroën DS3

THP distributieketting Citroën DS3

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieketting
PureTech distributieriem Citroën DS3

PureTech distributieriem Citroën DS3

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieriem
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Jean-Paul beoordeelt ons met:

"Zeer goede service"

Mijn DS3 verbruikte extreem veel olie. Tijdens het eerste telefonisch contact werd in heldere uitleg een voorlopige diagnose gesteld en een raming van de kosten gegeven. Omdat de reparatie ongeveer een week in beslag zou nemen, werd de mogelijkheid geboden om tegen een buitengewoon schappelijk tarief een leenauto te huren...

distributieketting vervangen bij Citroën DS3