Distributieketting Dacia Sandero

Dacia Sandero

Distributieketting Dacia Sandero

Rijdt u in een Dacia Sandero of Dacia Sandero Stepway met een TCe motor en ervaart u problemen met de distributieketting? Het is een veelvoorkomend probleem. Na verkoop van tijd kan de distributieketting uitrekken of breken. De distributieketting is een belangrijk onderdeel van de motor in uw auto. Als u tekenen van mogelijke schade aan uw Dacia Sanderoopmerkt, zoals een schurend geluid of vermogensverlies, wacht dan niet lang en voorkom ernstige motorschade. De ketting op tijd vervangen is van groot belang.

Maar hoe herkent u problemen met de distributieketting?

  • Een opgerekte distributieketting herkent u aan een tikkend, klepperend en slepend motorgeluid. Bij een koude start of fors optrekken is dit geluid sterker.
  • Een gebroken distributieketting herkent u aan een slecht lopende motor of loopt de motor helemaal niet meer.

Daarnaast kan uw Dacia Sandero of Dacia Sandero Stepway last hebben van vermogensverlies, een hoger brandstofverbruik en haperende motorprestaties. Als u een van deze problemen ervaart, is het van belang om direct contact op te nemen met een specialist. Als de problemen niet op tijd worden aangepast, kan dit leiden in meer schade en hogere reparatiekosten.

Lees meer over de reparatie

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Distributieketting problemen Dacia Sandero

De distributieketting is een cruciaal onderdeel van de motor, omdat het verantwoordelijk is voor de aandrijving van de nokkenas en kleppen. Wanneer de ketting dan uitrekt, kan deze niet meer strak genoeg worden gespannen waardoor de tandwielen gaan slippen en de timing van de motor verstoord raakt. Dit zorgt voor vermogensverlies, haperende motorprestaties, hoger brandstofverbruik en zelfs ernstige motorschade. TechServiceCenter richt zich op het oplossen van grote technische motorschades. Zo vervangen wij ook de distributieketting van uw Dacia Sandero of Dacia Sandero Stepway .

TCe distributieketting Dacia Sandero

Distributieketting Dacia Sandero

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van een overgeslagen of gebroken distributieketting? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieketting

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het vervangen van de distributieketting? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Distributieketting vervangen Dacia Sandero

De distributieketting van uw Dacia Sandero of Dacia Sandero Stepway laten vervangen? Bij TechServiceCenter begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw auto goed en veilig blijft rijden. Onze ervaren monteurs bieden diverse autoreparaties en onderhoudsdiensten aan, waaronder het vervangen van de distributieketting. U bent verzekerd van een vakkundige en snelle service, tegen een scherpe prijs. Bekijk de kosten van het vervangen van de distributieketting hier. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting, de oliepompketting en de geleiderails inclusief tandwielen, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken
  • We vervangen beschadigde kleppen, de klepseals en de klepdekselpakking
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Frans beoordeelt ons met:

"Dacia netjes een nieuwe aandrijfketting"

Nadat de dealer meer dan twee keer de prijs vroeg dan TSC, kwam ik hier uit. Gemoedelijke, familiesfeer en eerlijkheid. Mogelijkheid voor huurauto en in twee dagen opgelost. Een aanrader!

distributieketting vervangen reparatie Dacia Sandero

Naast het vervangen van de distributieketting van de Dacia Sandero (Steoway), vervangen wij ook de distributieketting van de Dacia Duster en de Dacia Duster 4x4.