Distributieketting Mini Cooper S R53

mini cooper r53 distributieketting

Distributieketting Mini Cooper S R53 opgerekt, versleten of gebroken

De distributieketting van een Mini Cooper S R53 is een essentieel onderdeel van de motor die ervoor moet zorgen dat de krukas en de nokkenas gesynchroniseerd zijn om de optimale prestaties te leveren. Na verloop van tijd kan de ketting door slijtage uitrekken of breken. Dit kan ernstige motorschade tot gevolg hebben. Om ervoor te zorgen dat je Mini Cooper S R53 soepel loopt, is het belangrijk om de distributieketting in de gaten te houden en zo nodig te vervangen.

De Mini Cooper S R53 is uitgerust met een THP-distributieketting. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw ketting om ergere motorschade te voorkomen. Wij kijken waar het probleem vandaan komt en lossen het direct op zodat u weer veilig de weg op kunt.

Direct contact opnemen

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

THP distributieketting Mini Cooper S R53

THP distributieketting Mini Cooper

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieketting

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het vervangen van de distributieketting? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Celina beoordeelt ons met:

"Mini Cooper S"

TSC heeft mij goed geholpen met dank aan Peter en zijn team. Ondanks dat mijn auto tussendoor wat problemen had is alles professioneel verholpen en opgelost. De auto reed daarna weer als nieuw.

Reparatie Mini Cooper S door TechServiceCenter