Distributieketting Mini Countryman

Mini countryman distributieketting

Distributieketting Mini Countryman opgerekt, versleten of gebroken

De distributieketting van een Mini Countryman is een essentieel onderdeel van de motor die ervoor moet zorgen dat de krukas en de nokkenas gesynchroniseerd zijn om de optimale prestaties te leveren. Na verloop van tijd kan de ketting door slijtage uitrekken of breken. Dit kan ernstige motorschade tot gevolg hebben. Om ervoor te zorgen dat uw Mini Countryman soepel loopt, is het belangrijk om de distributieketting in de gaten te houden en zo nodig te vervangen.

De Mini Countryman is uitgerust met een THP-distributieketting. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw ketting om ergere motorschade te voorkomen. Wij kijken waar het probleem vandaan komt en lossen het direct op zodat u weer veilig de weg op kunt.

Een specialist spreken

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen distributieketting Mini Countryman

Heeft u problemen met de distributieketting van uw Mini Countryman? Hoort u een ratelend of slepend geluid uit uw motor? Of verliest de motor vermogen of stottert hij? Dan is uw ketting aan vervanging toe. Het probleem bij de THP motor gaat vaak gepaard met vervuilende inlaatkanalen en inlaatkleppen. Het meest voorkomende probleem is een opgerekte distributieketting. De ketting wordt dan steeds langer en heeft meer tijd nodig om te spannen. Op een gegeven moment wordt de ketting alleen maar langer en is het spannen van de ketting onmogelijk. Hierdoor gaat hij ratelen. Als u dit probleem niet op tijd oplost, kan dit ernstige motorschade als gevolg hebben. Maar ook kan de distributieketting breken. Beide problemen kunnen voorkomen bij de Mini Countryman met een THP-motor. Direct actie ondernemen is dan ook van groot belang.

THP distributieketting opgerekt  Mini Countryman

Opgerekte distributieketting
Mini Countryman

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Mini? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door de distributieketting te vervangen.

Lees meer over de distributieketting
THP distributieketting gebroken of overgeslagen Mini Countryman

Gebroken distributieketting
Mini Countryman

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de overgeslagen/gebroken distributieketting? Voorkom ernstige motorschade én onnodige kosten door de ketting te vervangen.

Lees meer over de distributieketting

Distributieketting vervangen Mini Countryman

De distributieketting van uw Mini Countryman laten vervangen? Bij TechServiceCenter begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw auto goed en veilig blijft rijden. De distributieketting speelt een cruciale rol in het soepeler en efficiënter laten lopen van de motor. Onze ervaren monteurs bieden diverse autoreparaties en onderhoudsdiensten aan, waaronder het vervangen van de distributieketting. U bent verzekerd van een vakkundige en snelle service, tegen een scherpe prijs. Wij zetten uw auto altijd op de eerste plaats en zullen u een efficiënte en kosteneffectieve oplossing bieden. Bekijk de kosten van het vervangen van de distributieketting hier. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting en geleiderails, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken, natuurlijk met gebruikmaking van originele onderdelen
  • We vervangen de beschadigde kleppen en klepseals
  • We vervangen de klepdeksel- en koppakking
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Ria beoordeelt ons met:

"Mini Countryman 2016 weer in goede gezondheid"

We konden geen afscheid nemen van onze rijk uitgeruste Mini en zochten een revisiespecialist. TSC heeft de Mini weer in goede conditie gebracht. Niet de voordeligste maar betrouwbaar en gedegen.

distributieketting vervangen mini countryman
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het vervangen van de distributieketting van de Mini Countryman, vervangen wij ook de distributieketting van de Mini Cooper S R53 en de Mini Cooper R56.