Distributieketting Nissan Qashqai

Gebroken of opgerekte distributieketting van een Nissan Qashqai of Nissan Pulsar

Distributieketting Nissan Qashqai

De distributieketting van een Nissan Qashqai kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Dit probleem komt veel voor bij de Nissan Qashqai 1.2 DIG-T en de Nissan Qashqai DIG-T 115. Voorkom problemen met de distributieketting en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico.

Maar hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen. Wij helpen u graag verder zodat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Direct een specialist spreken

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele VAG-onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen distributieketting Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is een populaire auto. Helaas kan deze auto problemen ondervinden met de distributieketting. De distributieketting is een essentieel onderdeel van elke motor, en als die kapot gaat, kan dat grote schade veroorzaken. De distributieketting synchroniseert de rotatie van de nokkenas en de krukas. Hierdoor gaan de kleppen op het juiste moment open en dicht. Als deze niet meer werkt naar behoren, kan dit grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk om op tijd actie te ondernemen en contact op te nemen met een specialist.

Opgerekte distributieketting nissan qashqai

Opgerekte distributieketting
Nissan Qashqai

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Nissan Qashqai? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Nissan Qashqai

Gebroken distributieketting
Nissan Qashqai

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Nissan Qashqai? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een gebroken ketting

Distributieketting vervangen Nissan Qashqai

De distributieketting van uw Nissan Qashqai laten vervangen? Bij TechServiceCenter begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw auto goed en veilig blijft rijden. Het vervangen van de distributieketting is essentieel om uw Nissan Qashqai soepel en efficiënt te laten lopen. Een opgerekte of gebroken distributieketting kan ernstige motorschade veroorzaken. Het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Wij helpen u daar graag bij. Onze ervaren monteurs bieden diverse autoreparaties en onderhoudsdiensten aan, waaronder het vervangen van de distributieketting. U bent verzekerd van een vakkundige en snelle service, tegen een scherpe prijs. Bekijk de kosten van het vervangen van de distributieketting hier. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting, de oliepompketting en de geleiderails inclusief tandwielen, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken
  • We vervangen beschadigde kleppen, de klepseals en de klepdekselpakking
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Nico beoordeelt ons met:

"Top bedrijf!"

De, naar wat later bleek, distributieketting maakte al een tijdje herrie. Door TSC laten vervangen. Auto opgehaald en teruggebracht. Geen extra kosten achteraf. Hebben gedaan wat nodig was. De motor liep weer als een zonnetje en nog zuiniger ook. TOP.

Distributieketting Nissan Qashqai vervangen
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het vervangen van de distributieketting van de Nissan Qashqai, vervangen wij ook de distributieketting van de Nissan Pulsar.