Distributieketting Opel Corsa

Distributieketting Opel Corsa

Distributieketting problemen Opel Corsa

De distributieketting van een Opel Corsa kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Het probleem komt veel voor bij de Turbomotoren. Voorkom problemen met de distributieketting en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico omdat het voor ernstige motorschade kan zorgen.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting bij de Opel om ergere motorschade te voorkomen maar neem direct contact op met een van onze specialisten.

Neem direct contact op

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele Opel onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Opgerekte distributieketting opel corsa

Opgerekte distributieketting
Opel Corsa

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Opel Corsa? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Opel Corsa

Gebroken distributieketting
Opel Corsa

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Opel Corsa? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een gebroken ketting
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Ad beoordeelt ons met:

"Distributieketting Opel combo gebroken bij 80.000 km!!"

Volgens de garage waar ik normaal kom, was de motor afgeschreven, reparatie zou onmogelijk zijn. Enige alternatief een ruilmotor. Dat werd een dure grap inclusief het werkplaats tarief. Op internet gezocht en wat rondgebeld, en toen ben ik gewezen op TSC de Betuwe. Gebeld met Peter, en de prijs die hij opgaf (gegarandeerd) was veel minder als dat mijn garage opgaf...

Meteen een afspraak gemaakt en super geholpen. Auto is opgehaald, en ik kon voor minimale kosten een soortgelijke auto meekrijgen om mijn werkzaamheden als zzp er toch te kunnen uitvoeren. Top geregeld en top uitgevoerd. Rij nu al enige tijd zonder enig probleem. Peter en zijn team verdienen een pluim voor het gehele traject. Nogmaals bedankt.

Lees meer!

Distributieketting Opel Combo gebroken