Distributieketting Opel Zafira

Opel zafira distributieketting

Distributieketting problemen Opel Zafira

De distributieketting van een Opel Zafira kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Het probleem met de distributieketting komt veel voor bij de Turbomotoren. Voorkom het probleem en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico omdat het de motor erg kan beschadigen.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting bij een Opel Zafira?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen, maar neem direct contact op met een van onze specialisten. Zij zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt.

Direct contact opnemen

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele Opel onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen met de distributieketting Opel Zafira

Opel staat bekend om de betaalbare en kwalitatief goede auto's. Maar ook heeft de Opel Zafira soms last van problemen met de distributieketting. Hoewel de distributieketting in theorie onderhoudsvrij is, komt het in de dagelijkse praktijk helaas vaker voor dat de ketting oprekt, overslaat of zelfs breekt. U hoort dan een slepend, ratelend geluid of een slecht lopende motor. Als u een probleem heeft met de distributieketting van uw Opel Zafira, zijn onze ervaren monteurs er om u te helpen. Wij kijken waar het probleem vandaan komt en lossen het op zodat u weer veilig de weg op kunt. Let op: doorrijden is niet zonder risico en kan zorgen voor extra schade en onnodige kosten!

Opgerekte distributieketting opel Zafira

Opgerekte distributieketting
Opel Zafira

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Opel Zafira? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Opel Zafira

Gebroken distributieketting
Opel Zafira

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Opel Zafira? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een gebroken ketting

Distributieketting vervangen Opel Zafira

De distributieketting van uw Opel Zafira laten vervangen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u graag met het vervangen van de ketting. Onze ervaren monteurs zijn ervaren in het vervangen van de distributie. Bij TechServiceCenter begrijpen we hoe belangrijk het is om je distributieketting zo snel mogelijk te vervangen. We weten hoe belangrijk een werkende auto is en dat u niet te lang zonder wilt zitten. Daarom zijn onze monteurs ervaren in het uitvoeren van een snelle, uitstekende reparatieservice, zodat u weer snel en veilig de weg op kunt. Bekijk hier de kosten van het vervangen van de distributieketting. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting, de geleiderails en de spanner;
  • We vernieuwen alle afdichtingen die er deel van uitmaken;
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter;
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof;
  • We vervangen beschadigde kleppen en de klepdekselpakking;
  • Wissen we het foutgeheugen en lezen we alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Ad beoordeelt ons met:

"Distributieketting Opel combo gebroken bij 80.000 km!!"

Volgens de garage waar ik normaal kom, was de motor afgeschreven, reparatie zou onmogelijk zijn. Enige alternatief een ruilmotor. Dat werd een dure grap inclusief het werkplaats tarief. Op internet gezocht en wat rondgebeld, en toen ben ik gewezen op TSC de Betuwe. Gebeld met Peter, en de prijs die hij opgaf (gegarandeerd) was veel minder als dat mijn garage opgaf...

Meteen een afspraak gemaakt en super geholpen. Auto is opgehaald, en ik kon voor minimale kosten een soortgelijke auto meekrijgen om mijn werkzaamheden als zzp er toch te kunnen uitvoeren. Top geregeld en top uitgevoerd. Rij nu al enige tijd zonder enig probleem. Peter en zijn team verdienen een pluim voor het gehele traject. Nogmaals bedankt.

Lees meer!

Distributieketting Opel Zafira vervangen
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het vervangen van de distributieketting van de Opel Zafira, vervangen wij ook de distributieketting van onder andere de Opel Corsa, de Opel Agila, de Opel Adam, de Opel Mokka, de Opel Insignia, de Opel Astra, de Opel Meriva en de distributieriem van de Opel Crossland X en de Opel Grandland.