Distributieketting Peugeot 308

Peugeot 308 opgerekte, overgeslagen of gebroken distributieketting

Distributieketting problemen Peugeot 308

De distributieketting van een Peugeot 308 kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting bij een Peugeot?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen en laat uw daarom distributieketting vervangen door een specialist. Wij vervangen uw distributieketting zodat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Direct een specialist spreken

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen met de distributieketting Peugeot 308

De distributieketting van de Peugeot 308 speelt een cruciale rol in de algehele prestaties van de auto. De ketting is een belangrijk onderdeel die de krukas en de nokkenas verbindt. Hierdoor kunnen deze onderdelen gelijktijdig draaien. Deze gesynchroniseerde beweging is essentieel voor de timing van de motor. Een probleem met de distributieketting kan leiden tot ernstige motorproblemen. Helaas hebben veel eigenaren van een Peugeot 308 problemen met de distributieketting. De ketting kan oprekken, overslaan en breken. Deze problemen kunnen aanzienlijke schade aan de motor veroorzaken en uiteindelijk zorgen voor dure reparaties. Ervaart u problemen met uw Peugeot? Neem dan contact op met een professionele monteur.

Opgerekte distributieketting Peugeot 308

Opgerekte distributieketting
Peugeot 308

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Peugeot? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Peugeot 308

Gebroken distributieketting
Peugeot 308

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Peugeot? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een gebroken ketting

Distributieketting vervangen Peugeot 308

De distributieketting van uw Peugeot 308 laten vervangen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Als de distributieketting van uw Peugeot 308 is versleten, overgeslagen of gebroken, moet u deze zo snel mogelijk vervangen. TechServiceCenter de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties en helpt u graag verder. Onze monteurs hebben een enorme kennis en weten hoe de distributieketting correct vervangen moet worden. Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en besteden zorg aan elke stap van de procedure, om ervoor te zorgen dat uw Peugeot 308 probleemloos blijft draaien. Bekijk hier de kosten van het vervangen van de distributieketting. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting en geleiderails, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken, natuurlijk met gebruikmaking van originele onderdelen
  • We vervangen de beschadigde kleppen en klepseals
  • We vervangen de klepdeksel- en koppakking
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Nico beoordeelt ons met:

"Top Bedrijf"

De, naar wat later bleek, distributieketting maakte al een tijdje herrie. Door TSC laten vervangen. Auto opgehaald en teruggebracht. Geen extra kosten achteraf. Hebben gedaan wat nodig was. De motor liep weer als een zonnetje en nog zuiniger ook. TOP.

Distributieketting laten maken peugeot 308
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het vervangen van de distributieketting van de Peugeot 308, vervangen wij ook de distributieketting van de Peugeot 207, de Peugeot 208, de Peugeot 508, de Peugeot 3008 en de Peugeot 5008.