Distributieketting Peugeot 508

Peugeot 508 overgeslagen, gebroken of opgerekte distributieketting

Distributieketting problemen Peugeot 508

De distributieketting van een Peugeot 508 kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting bij een Peugeot?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen en laat daarom uw distributieketting vervangen door een specialist. TSC de Betuwe zorgt ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt met uw Peugeot 508.

Distributieketting laten vervangen

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Opgerekte distributieketting Peugeot 308

Opgerekte distributieketting
Peugeot 508

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Peugeot? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Peugeot 308

Gebroken distributieketting
Peugeot 508

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Peugeot? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een gebroken ketting
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Manschot beoordeelt ons met:

"Uiterst tevreden!"

Voor een Peugeot 1.6 THP de distributiekettingset vervangen. Vooraf helder besproken en volgens afspraak uitgevoerd. Prima communicatie. Een kleine rondleiding gekregen op de werkplaats, prettig om te zien met hoeveel deskundigheid er gewerkt wordt. Vervangende auto voor een paar dagen was geen probleem. Daarna vertrokken met een auto die weer strak en lekker liep. Kortom, een goed adres.

Distributieketting laten maken peugeot 508