Distributieketting Peugeot 508

Peugeot 508 overgeslagen, gebroken of opgerekte distributieketting

Distributieketting problemen Peugeot 508

De distributieketting van een Peugeot 508 kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting bij een Peugeot?

Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieketting om ergere motorschade te voorkomen en laat daarom uw distributieketting vervangen door een specialist. TSC de Betuwe zorgt ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt met uw Peugeot 508.

Distributieketting laten vervangen

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Problemen met de distributieketting Peugeot 508

De distributieketting van de Peugeot 508 speelt een cruciale rol in de algehele prestaties van de auto. De ketting is een belangrijk onderdeel die de krukas en de nokkenas verbindt. Hierdoor kunnen deze onderdelen gelijktijdig draaien. Deze gesynchroniseerde beweging is essentieel voor de timing van de motor. Een probleem met de distributieketting kan leiden tot ernstige motorproblemen. Helaas hebben veel eigenaren van een Peugeot 508 problemen met de distributieketting. De ketting kan oprekken, overslaan en breken. Deze problemen kunnen aanzienlijke schade aan de motor veroorzaken en uiteindelijk zorgen voor dure reparaties. Ervaart u problemen met uw Peugeot? Neem dan contact op met een professionele monteur.

Opgerekte distributieketting Peugeot 508

Opgerekte distributieketting
Peugeot 508

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw Peugeot? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een opgerekte ketting
gebroken distributieketting Peugeot 508

Gebroken distributieketting
Peugeot 508

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw Peugeot? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over een gebroken ketting

Distributieketting vervangen Peugeot 508

De distributieketting van uw Peugeot 508 laten vervangen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Als de distributieketting van uw Peugeot 508 is versleten, overgeslagen of gebroken, moet u deze zo snel mogelijk vervangen. TechServiceCenter de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties en helpt u graag verder. Onze monteurs hebben een enorme kennis en weten hoe de distributieketting correct vervangen moet worden. Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en besteden zorg aan elke stap van de procedure, om ervoor te zorgen dat uw Peugeot 508 probleemloos blijft draaien. Bekijk hier de kosten van het vervangen van de distributieketting. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting en geleiderails, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken, natuurlijk met gebruikmaking van originele onderdelen
  • We vervangen de beschadigde kleppen en klepseals
  • We vervangen de klepdeksel- en koppakking
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Manschot beoordeelt ons met:

"Uiterst tevreden!"

Voor een Peugeot 1.6 THP de distributiekettingset vervangen. Vooraf helder besproken en volgens afspraak uitgevoerd. Prima communicatie. Een kleine rondleiding gekregen op de werkplaats, prettig om te zien met hoeveel deskundigheid er gewerkt wordt. Vervangende auto voor een paar dagen was geen probleem. Daarna vertrokken met een auto die weer strak en lekker liep. Kortom, een goed adres.

Distributieketting laten maken peugeot 508
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het vervangen van de distributieketting van de Peugeot 508, vervangen wij ook de distributieketting van de Peugeot 207, de Peugeot 208, de Peugeot 308, de Peugeot 3008 en de Peugeot 5008.