Distributieketting Renault Captur

Renault Captur TCe distributieketting

Distributieketting Renault Captur opgerekt, overgeslagen of gebroken

De distributieketting van een Renault Captur kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan een groot probleem zijn voor de auto. De ketting is namelijk een cruciaal onderdeel van de motor en als die het begeeft kan het ernstige schade aan de motor veroorzaken. Hoe herken je een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico. Wij kijken waar het probleem vandaan komt en lossen het direct op zodat u weer veilig de weg op kunt.

  Direct contact opnemen

  Onze garantie

  TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

  Opgerekte distributieketting Renault Captur

  Opgerekte distributieketting
  Renault Captur

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een opgerekte ketting
  gebroken distributieketting Renault Captur

  Gebroken distributieketting
  Renault Captur

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een gebroken ketting
  ophaal en breng service

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

  Ophaal- en brengservice

  Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


  Lees hier een van onze uitgelichte reviews

  Eric beoordeelt ons met:

  "Vervangen distributieketting Renault Captur"

  Dit is echt een zeer aan te raden top-bedrijf. Goede communicatie en natuurlijk geef je wel wat geld uit, maar de pakketprijs is zeker ten opzichte van de wederom niet mee denkende officiële dealer scherp te noemen. Ze zitten niet om de hoek, dat is het enige nadeel…maar ze hebben ook een ( door ons dan niet) transport service. Een klein dingetje wat terugkwam is vlot en adequaat opgelost onder garantie, dat maakt niet uit, kan gebeuren. 5 sterren, nogmaals, top! De auto gaat weer als de brandweer!

  distributieketting vervangen renault captur
  Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

  Peter Sap

  Directeur
  TSC de Betuwe
  +31 (0)345 570 780

  Tevreden klanten

  Gebaseerd op 250+ reviews

  Bekijk alle reviews

  Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service