Distributieketting Renault Clio

Renault Clio 1.2 TCe 1.4 TCe distributieketting

Distributieketting Renault Clio opgerekt, overgeslagen of gebroken

De distributieketting van een Renault Clio kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan een groot probleem zijn voor de auto. De ketting is namelijk een cruciaal onderdeel van de motor en als die het begeeft kan het ernstige schade aan de motor veroorzaken. Hoe herken je een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico. Wij kijken waar het probleem vandaan komt en lossen het direct op zodat u weer veilig de weg op kunt.

  Een afspraak inplannen

  Onze garantie

  TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

  Opgerekte distributieketting Renault Clio

  Opgerekte distributieketting
  Renault Clio

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een opgerekte ketting
  gebroken distributieketting Renault Clio

  Gebroken distributieketting
  Renault Clio

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een gebroken ketting
  ophaal en breng service

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

  Ophaal- en brengservice

  Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


  Lees hier een van onze uitgelichte reviews

  D. Pepplinkhuizen beoordeelt ons met:

  "Reparatie distributieketting Renault Clio"

  Ben ontzettend tevreden over de reparatie van de auto. De distributieketting is vervangen en meerdere kleppen heb ik begrepen. Het blijkt een behoorlijke reparatie te zijn geweest. Maar het eind resultaat is dan ook voortreffelijk. De auto loopt weer als een zonnetje. Hij is weer als nieuw!

  distributieketting vervangen Renault Clio