Distributieketting Renault Twingo

Renault Twingo TCe distributieketting

Distributieketting Renault Twingo opgerekt, overgeslagen of gebroken

De distributieketting van een Renault Twingo kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan een groot probleem zijn voor de auto. De ketting is namelijk een cruciaal onderdeel van de motor en als die het begeeft kan het ernstige schade aan de motor veroorzaken. Hoe herken je een opgerekte, overslaande of gebroken distributieketting?

Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico. Wij kijken waar het probleem vandaan komt en lossen het direct op zodat u weer veilig de weg op kunt.

  Een specialist spreken

  Onze garantie

  TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

  Problemen met de distributieketting Renault Twingo

  De Renault Twingo kan te maken krijgen met diverse problemen met betrekking tot de distributieketting. Dit essentiële component van de motor is verantwoordelijk voor de synchronisatie tussen de krukas en de nokkenassen. Een storing zoals een versleten of gebroken ketting kan namelijk leiden tot ernstige en dure reparaties. Een uitgerekte ketting herkent u aan tikkende of klepperende geluiden (vooral bij het optrekken) of aan slepende en schrapende geluiden in de motor, meestal aan de rechterkant. Als u dit probleem niet op tijd oplost, kan dit ernstige motorschade als gevolg hebben. Maar ook kan de distributieketting breken. Deze problemen kunnen voorkomen bij de Renault Twingo 1.2 TCe.

  Opgerekte distributieketting Renault Twingo

  Opgerekte distributieketting
  Renault Twingo

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een opgerekte ketting
  gebroken distributieketting Renault Twingo

  Gebroken distributieketting
  Renault Twingo

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een gebroken ketting

  Distributieketting vervangen Renault Twingo

  De distributieketting van uw Renault Twingo laten vervangen? Bij TechServiceCenter zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. We garanderen dat we je distributieketting op een professionele manier vervangen met behulp van onze geavanceerde apparatuur. We weten hoe belangrijk een werkende auto is en dat u niet te lang zonder wilt zitten. Daarom zijn onze monteurs ervaren in het uitvoeren van een snelle, uitstekende reparatieservice, zodat u weer snel en veilig de weg op kunt. Bekijk hier de kosten van het vervangen van de distributieketting. Speciaal voor dit probleem hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting, de oliepompketting en de geleiderails inclusief tandwielen, spanners en alle afdichtingen die er deel van uitmaken;
  • We vervangen beschadigde kleppen, de klepseals en de klepdekselpakking;
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter;
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof;
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
  0345 570 780
  Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

  Peter Sap

  Directeur
  TSC de Betuwe
  +31 (0)345 570 780

  Tevreden klanten

  Gebaseerd op 300+ reviews

  Bekijk alle reviews

  Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

  Lees hier een van onze uitgelichte reviews

  William beoordeelt ons met:

  "Zeer vriendelijk en vakkundig"

  Na verschillende meldingen op het dashboard zoals “Controleer luchtverontreiniging” en “Controleer inspuitsysteem” bij onze Renault Scenic en dat de Renault dealer enkel de melding(en) eruit haalde en steeds weggestuurd werden met het verhaal, dit is een software fout. Na wat speurwerk op het internet, uiteindelijk terecht gekomen op de website van TSC...

  Direct telefonisch contact gehad en Peter legde mij duidelijk uit dat deze meldingen te maken hebben met een versleten/opgerekte distributie ketting. Gelijk een afspraak gemaakt en na drie dagen kreeg ik gewoon een nieuwe auto terug. De Renault rijdt veel soepeler dan voorheen en de meldingen zijn ook verleden tijd. Voor onderhoud en reparatie van uw auto is TSC het adres waar u heen moet..

  Lees meer!

  distributieketting vervangen renault twingo
  ophaal en breng service

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

  Ophaal- en brengservice

  Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

  Naast het vervangen van de distributieketting van de Renault Twingo, vervangen wij ook de distributieketting van de Renault Captur, Renault Mégane, Renault Kangoo, Renault Modus, Renault Kadjar, en de Renault Clio.