Distributieketting Seat Altea

Gebroken of opgerekte distributieketting Seat Altea

Distributieketting Seat Altea opgerekt, overgeslagen of gebroken

De distributieketting van uw Seat Altea kan oprekken, overslaan of zelfs breken. De distributieketting is een cruciaal onderdeel van de motor en als deze het opgeeft kan dit ernstige motorschade veroorzaken. Dit is hoe u een opgerekte, overgeslagen of gebroken distributieketting herkent:

Als u denkt dat u een van deze symptomen ervaart, neem dan contact op met TechServiceCenter. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico. Wij kijken waar het probleem vandaan komt en lossen het direct op zodat u weer veilig de weg op kunt met uw Seat Altea. Hierbij gaat het dan vooral om de Seat Leon met een 1.2 TSI, 1.4 TSI of 1.8/2.0 TFSI motor.

  Onze garantie

  TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

  Opgerekte distributieketting Seat Altea

  Opgerekte distributieketting
  Seat Altea

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een opgerekte ketting
  gebroken distributieketting Seat Altea

  Gebroken distributieketting
  Seat Altea

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een gebroken ketting

  ophaal en breng service

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

  Ophaal- en brengservice

  Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer