Distributieketting Seat Ibiza

Gebroken of opgerekte distributieketting Seat Ibiza

Distributieketting Seat Ibiza opgerekt, overgeslagen of gebroken

De distributieketting van uw Seat Ibiza kan oprekken, overslaan of zelfs breken. De distributieketting is een cruciaal onderdeel van de motor en als deze het opgeeft kan dit ernstige motorschade veroorzaken. Dit is hoe u een opgerekte, overgeslagen of gebroken distributieketting herkent:

Als u denkt dat u een van deze symptomen ervaart, neem dan contact op met TechServiceCenter. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Doorrijden met een opgerekte of gebroken ketting is niet zonder risico. Wij kijken waar het probleem vandaan komt en lossen het direct op zodat u weer veilig de weg op kunt met uw Seat Ibiza. Hierbij gaat het dan vooral om de Seat Ibiza met een 1.2 TSI, 1.4 TSI of 1.8/2.0 TFSI motor.

  Onze garantie

  TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

  Distributieketting problemen Seat Ibiza

  Heeft u een Seat Ibiza en ondervindt u problemen met de distributieketting? Er kunnen meerdere problemen en oorzaken zijn met de distributieketting van uw Seat Ibiza. Het meest voorkomende probleem is een opgerekte distributieketting. Een opgerekte distributieketting is te herkennen aan een slepend en ratelend geluid. Maar ook een gebroken distributieketting zien wij regelmatig voorbij komen. Dit kan niet alleen leiden tot prestatieverlies van de motor, maar ook tot schade aan andere onderdelen leiden. Dit kan uiteindelijk zorgen voor een dure reparatie. Bij TSC de Betuwe begrijpen we hoe belangrijk uw auto is en daarom bieden wij hoogwaardige distributieketting reparaties aan voor Seat Ibiza en andere auto's. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto zo snel mogelijk weer in topconditie is. Het probleem komt voor in de volgende modellen van de Seat Ibiza: Seat Ibiza 1.2 TSI, Seat Ibiza 1.4 TSI en de Seat Ibiza 1.8 TSI

  Opgerekte distributieketting Seat Ibiza

  Opgerekte distributieketting
  Seat Ibiza

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieketting? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een opgerekte ketting
  gebroken distributieketting Seat Ibiza

  Gebroken distributieketting
  Seat Ibiza

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de gebroken distributieketting? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

  Lees meer over een gebroken ketting

  Distributieketting Seat Ibiza vervangen door een specialist

  TechServiceCenter De Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieketting. Als ervaren auto garagebedrijf weten wij als geen ander hoe we deze problemen kunnen aanpakken. Speciaal voor het laten vervangen van de ketting hebben we een uniek aanbod:

  • We vernieuwen de distributieketting, de geleiderails en de spanner;
  • We vernieuwen alle afdichtingen die er deel van uitmaken;
  • We vervangen de motorolie inclusief het oliefilter;
  • Wij vernieuwen de koelvloeistof;
  • We wissen het foutgeheugen en lezen alle componenten opnieuw in
  0345 570 780
  Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

  Peter Sap

  Directeur
  TSC de Betuwe
  +31 (0)345 570 780

  Tevreden klanten

  Gebaseerd op 300+ reviews

  Bekijk alle reviews

  Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

  Lees hier een van onze uitgelichte reviews

  Arnoud beoordeelt ons met:

  "Distributieketting vervangen"

  Helaas moest onze disributieketting vervangen worden maar zeer netjes en keurig geholpen door TSC De Betuwe. Auto werd netjes thuis opgehaald. Achteraf bleken er ook stukken kettinggeleider in het carter te liggen, dat is ook voor een zeer schappelijke prijs vervangen.

  Super service en mensen die goede duidelijke info geven en goed meedenken. Prijs/kwaliteit is echt superieur!

  Super blij dat er nog zulke bedrijven bestaan.

  Distributieketting Seat Ibiza vervangen door TSC de Betuwe
  ophaal en breng service

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

  Ophaal- en brengservice

  Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

  Naast het vervangen van de distributieketting van uw Seat Ibiza, vervangen wij ook de distributieketting van de Seat Leon en de Seat Altea.