Distributieriem Citroën C1

distributieriem Citroën C1

Distributieriem Citroën C1

Bent u in bezit van een Citroën C1 met een PureTech motor? De distributieriem is een belangrijk onderdeel van de motor en moet worden vervangen als hij begint te slijten. Als de riem knapt, kan dat ernstige motorschade veroorzaken. Dit kan betekenen dat kleppen de zuigers raken en dat de motor mogelijk vastloopt. TSC de Betuwe is specialist in dit soort reparaties en kan u helpen uw Citroën C1 weer op de weg te krijgen. Maar hoe herkent u een versleten distributieriem?

  • U hoort dan een ratelend geluid uit de motor komen. De distributieriem zal dan los zitten en op en neer bewegen als de motor loopt.
  • De motor draait niet meer.
  • Er loopt olie uit de motor.

De distributieriem is een belangrijk onderdeel voor het functioneren van de motor van een Citroën C1. De distributieriem zit aan de zijkant van de motor verstopt en is een lastig uit te voeren klus. Ervaart u dit probleem? Neem dan contact op met een specialist. TSC de Betuwe kan de distributieriem van uw Citroën C1 inspecteren en vervangen. Wacht daar dus niet te lang mee en voorkom ergere motorschade en onnodige kosten.

Lees meer over de distributieriem

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

PureTech Distributieriem Citroën C1

PureTech distributieriem Citroën C1

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de versleten distributieriem van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door de distributieriem te vervangen.

Lees meer over de distributieriem

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het vervangen van de distributieketting? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Carola beoordeelt ons met:

"Citroën C5 met THP motor uit 2012"

Wat een fantastisch bedrijf! De motor van onze auto begon wat in te houden en het oliepeil moesten we geregeld in de gaten houden en bijvullen. We herkenden de bekende problemen van de THP motoren. In 2018 is onze auto deels met een coulanceregeling van Citroën onder handen genomen (toen ook distributieriem vervangen, zó erg waren de klachten nu niet). Getwijfeld of we nog wel verder wilden met deze auto...

reparatie Citroën C1 inclusief distributieriem