Distributieriem Ford Fiesta

Distributieketting Audi A3 1.8 2.0 TFSI

Distributieriem Ford Fiesta 1.0 Ecoboost

De distributieriem van een Ford Fiesta 1.0 Ecoboost kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieriem. Doorrijden met een opgerekte of gescheurde riem is niet zonder risico en kan leiden tot ernstige motorschade.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieriem bij een Ford Fiesta?

Het vervangen van de distributieriem van de Ford Fiesta 1.0 boost motoren is specialistisch werk, waarbij speciaal gereedschap nodig is. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieriem om ergere motorschade te voorkomen en neem contact op.

Een specialist spreken

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Opgerekte distributieriem ford focus 1.0 ecoboost

Overgeslagen of gescheurde distributieriem Ford Fiesta

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieriem van uw Ford Fiesta? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over de distributieriem

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

G. beoordeelt ons met:

"Goede en eerlijke service!"

Super net bedrijf, ze doen wat ze beloven, duidelijk en eerlijk, een aanrader!

Reparatie vervangen distributieriem bij Ford Fiesta 1.0 ecoboost