Distributieriem Ford Focus

Distributieketting Audi A3 1.8 2.0 TFSI

Distributieriem Ford Focus 1.0 Ecoboost

De distributieriem van een Ford Focus 1.0 Ecoboost kan oprekken, overslaan of zelfs breken. Dit kan grote motorschade als gevolg hebben. Voorkom dit en neem tijdig contact op met een specialist. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieriem. Doorrijden met een opgerekte of gescheurde riem is niet zonder risico en kan leiden tot ernstige motorschade.

Hoe herkent u een opgerekte, overslaande of gebroken distributieriem bij een Ford Focus?

Het vervangen van de distributieriem van de Ford Focus 1.0 boost motoren is specialistisch werk, waarbij speciaal gereedschap nodig is. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw distributieriem om ergere motorschade te voorkomen. Neem contact op met een specialist en laat de distributieriem vervangen.

Een specialist spreken

Onze garantie

TSC de Betuwe heeft veel ervaring in het uitvoeren van deze reparaties. Uiteraard gebruiken wij alleen originele onderdelen. De basisgarantie op de reparatie bedraagt 6 maanden.

Opgerekte distributieriem ford focus 1.0 ecoboost

Overgeslagen of gescheurde distributieriem Ford Focus

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van de opgerekte distributieriem van uw auto? Voorkom ernstige motorschade aan uw auto én voorkom onnodige kosten door direct contact op te nemen.

Lees meer over de distributieriem

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Colin beoordeelt ons met:

"Prima bedrijf!"

Na een heel goed telefonisch gesprek, had ik een goed gevoel over TSC.

Afspraak gemaakt en de problemen met mijn auto zijn perfect verholpen.

Reparatie Ford Focus distributieriem