Audi problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Audi? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij de Audi. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele Audi onderdelen.

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze experts! Wij helpen u graag verder.

+31 (0)345 – 570 780
Audi reparatie

Veelvoorkomende Audi reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Audi's met de onderstaande problemen / motoren.
Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Audi olieverbruik

Audi heeft vaak een probleem met verhoogd olieverbruik. De 1.2 TFSI motor, 1.4 TFSI motor en 1.8 TFSI motor en 2.0 TFSI motor zijn allemaal getroffen met verhoogd olieverbruik. Specifiek treft dit de modellen Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6 en de Audi Q5. Maar ook andere Audi's kunnen dit probleem ervaren. Het verhoogde olieverbruik kan door verschillende factoren worden veroorzaakt, zoals bijvoorbeeld beschadigde of niet goed afdichtende zuigerveren, cilinder- en zuigerslijtage of dunne olieschraapveren. Deze oorzaken kunnen dan ook tot ernstige schade leiden. TSC is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van auto's met een hoog olieverbruik. Dankzij onze ruime ervaring en expertise kunnen wij de TFSI problemen adequaat aanpakken en ervoor zorgen dat je auto weer soepel rijdt. Dus, als u een Audi bezit met dit probleem, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om een reparatieafspraak in te plannen. Wij onderzoeken de auto van a tot z om snel de oorzaak van het probleem te vinden en lossen dit op, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het constant bijvullen van de olie. Zo weet u zeker dat uw auto veilig en betrouwbaar is.

Audi distributieketting

De distributieketting, een essentieel onderdeel in elke motor, is even cruciaal in Audi motoren. Helaas wordt de distributieketting na verloop van tijd aangetast, waarbij deze kan uitrekken of in ernstige gevallen, ook kan breken. Dit kan vervolgens leiden tot ernstige motorschade. TechServiceCenter de Betuwe is een garagebedrijf dat uitblinkt in de reparatie van distributiekettingen en motoren van Audi. Mocht u in het bezit zijn van een Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5 of Audi A6, en merkt u dat de distributieketting is opgerekt, versleten of gebroken, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zullen uw probleem meteen aanpakken. Ook andere Audi modellen kunnen deze problemen vertonen. Daarom adviseren wij om te kiezen voor betrouwbaarheid en kwaliteit, en om een bezoek te brengen aan onze garage. Maak een afspraak met een Audi specialist, en zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt.

Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service