Audi problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Audi? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij Audi’s. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele Audi onderdelen.

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze experts! Wij helpen u graag verder.

+31 (0)345 – 570 780

Veelvoorkomende Audi reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Audi's met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Audi reparatie

Audi olieverbruik

Audi heeft een probleem met verhoogd olieverbruik. De 1.2 TFSI, 1.4 TFSI en 1.8 / 2.0 TFSI motoren zijn allemaal getroffen met dit probleem. Specifiek treft dit de modellen Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6 en de Audi Q5. Maar ook andere Audi's kunnen dit probleem ervaren. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder zuigerveren die beschadigd zijn of niet goed afdichten, cilinder en zuigerslijtage of dunne olieschraapveren. Deze oorzaken kunnen tot ernstige schade leiden. TSC is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van auto's met een hoog olieverbruik. Wij hebben de ervaring en expertise om dit probleem te verhelpen en je auto weer soepel te laten rijden. Als u een Audi bezit met dit probleem, neem dan vandaag nog contact met ons op om een reparatieafspraak in te plannen. Wij zullen snel de oorzaak van het probleem vaststellen en al uw problemen verhelpen.

Audi distributieketting

De distributieketting is een belangrijk onderdeel in elke motor, zo ook bij de Audi motoren. Helaas kan de distributieketting na verloop van de tijd uitrekken of helemaal breken. Hierdoor kan ernstige motorschade ontstaan aan de auto. TSC is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van de distributieketting. Als u een Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5 of Audi A6 bezit met een opgerekte, versleten of gebroken distributieketting, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij lossen het probleem direct voor u op. Ook andere Audi's kunnen deze problemen vertonen.

Contact met een specialist - TSC De Betuwe

Bezit u een Audi met een van de bovenstaande problemen? Uw auto vraagt om regelmatig onderhoud. Hierdoor weet u zeker dat u ernstige (motor) problemen voorkomt. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van grote technische motorschades van personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Uw Audi is bij ons in goede handen en wij controleren uw auto van A tot Z. TSC de Betuwe is een merkonafhankelijk garagebedrijf. U betaald bij ons uitsluitend de pure werktijd (plus materiaal) aan het voertuig. Wat ons uniek maakt is onze specialistische kennis, de persoonlijke service en korte communicatielijnen. Neem contact op met een Audi specialist als u vragen of opmerkingen heeft.

Neem contact op
Werkplaats specialist TechServiceCenter TSC de Betuwe