Audi problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Audi? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij Audi’s. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele Audi onderdelen.

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze experts! Wij helpen u graag verder.

+31 (0)345 – 570 780
Audi reparatie

Veelvoorkomende Audi reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Audi's met de onderstaande problemen / motoren.
Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Audi olieverbruik

Audi heeft vaak een probleem met verhoogd olieverbruik. De 1.2 TFSI, 1.4 TFSI en 1.8 / 2.0 TFSI motoren zijn allemaal getroffen met verhoogd olieverbruik. Specifiek treft dit de modellen Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6 en de Audi Q5. Maar ook andere Audi's kunnen dit probleem ervaren. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder zuigerveren die beschadigd zijn of niet goed afdichten, cilinder en zuigerslijtage of dunne olieschraapveren. Deze oorzaken kunnen tot ernstige schade leiden. TSC is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van auto's met een hoog olieverbruik. Wij hebben de ervaring en expertise om dit probleem te verhelpen en je auto weer soepel te laten rijden. Als u een Audi bezit met dit probleem, neem dan vandaag nog contact met ons op om een reparatieafspraak in te plannen. Wij zullen snel de oorzaak van het probleem vaststellen en het probleem verhelpen. Zodat u niet constant de oliepijl moet bijvullen.

Audi distributieketting

De distributieketting is een belangrijk onderdeel in elke motor, zo ook bij de Audi motoren. Helaas kan de distributieketting na verloop van de tijd uitrekken of helemaal breken. Hierdoor kan ernstige motorschade ontstaan aan de auto. TSC is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van de distributieketting. Als u een Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5 of Audi A6 bezit met een opgerekte, versleten of gebroken distributieketting, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij lossen het probleem direct voor u op. Ook andere Audi's kunnen deze problemen vertonen. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit, en kom bij ons langs.

Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 250+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service