BMW problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw BMW? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij BMW’s. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele BMW onderdelen

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze BMW specialisten!

+31 (0)345 – 570 780

Veelvoorkomende BMW reparaties

Heeft u problemen met de distributieketting? Geeft uw auto ratelende geluiden? Of verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? In onze garage repareren wij regelmatig BMW's met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten voor vrijblijvend advies.

BMW reparatie

BMW distributieketting

De distributieketting is een essentieel onderdeel in elke motor, zo ook bij de BMW motoren. Er zijn drie belangrijke soorten problemen met de distributieketting die zich bij BMW's kunnen voordoen: opgerekte, gebroken over overgeslagen distributieketting. Binnen de BMW motoren maken wij onderscheid tussen de dieselmotoren (N47 en B47) en de benzinemotoren (N20B20, B48 en B38). Als je vermoedt dat je BMW een van deze problemen met de distributieketting heeft, is het belangrijk om hem zo snel mogelijk naar een specialist voor diagnose en reparatie te brengen. In eerste instantie lijkt het mee te vallen maar het negeren van het probleem kan leiden tot ernstige motorschade.

BMW olieverbruik

Naast problemen met de distributieketting, heeft BMW N47 ook problemen met verhoogd olieverbruik. Hierbij gaat het vooral om de N47D16 en N47D20; en worden toegepast in de volgende modellen: modelserie E, modelserie F en de Mini. Hoog olieverbruik kan worden veroorzaakt door een samenloop van verschillende factoren. De gebruikte olie en frequentie van de olieverversing spelen hierin een grote rol. Dit kan tot ernstige schade leiden. Daarnaast zijn er ook enkele BMW motoren die door falende klepsteelafdichtingen last hebben van stevig olieverbruik. Hierbij gaat het vooral om de N42, N43, N46, M54, N52, N53, N62 en N63. TSC de Betuwe is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van auto's met een hoog olieverbruik. Wij hebben de ervaring en expertise om dit probleem te verhelpen en uw auto weer soepel te laten rijden.

Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 250+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service