BMW problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw BMW? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij BMW’s. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele BMW onderdelen

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze BMW specialisten!

+31 (0)345 – 570 780

Veelvoorkomende BMW reparaties

Heeft u problemen met de distributieketting? Geeft uw auto ratelende geluiden? Of verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? In onze garage repareren wij regelmatig BMW's met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

BMW reparatie

BMW distributieketting

De distributieketting is een essentieel onderdeel in elke motor, zo ook bij de BMW motoren. Er zijn drie belangrijke soorten problemen met de distributieketting die zich bij BMW's kunnen voordoen: uitgerekte, gebroken over overgeslagen distributieketting. Binnen de BMW motoren maken wij onderscheid tussen de dieselmotoren (N47 en B47) en de benzinemotoren (N20B20, B48 en B38). Als je vermoedt dat je BMW een van deze problemen met de distributieketting heeft, is het belangrijk om hem zo snel mogelijk naar een specialist voor diagnose en reparatie. Het negeren van het probleem kan leiden tot ernstige motorschade, dus wacht niet te lang!

BMW olieverbruik

Naast problemen met de distributieketting heeft BMW N47 ook problemen met verhoogd olieverbruik. Hierbij gaat het vooral om de N47D16 en N47D20; en worden toegepast in de volgende modellen: modelserie E, modelserie F en de Mini. Hoog olieverbruik kan worden veroorzaakt door een samenloop van verschillende factoren. De gebruikte olie en frequentie van de olieverversing spelen hierin een grote rol. Dit kan tot ernstige schade leiden. Daarnaast zijn er ook enkele BMW motoren die door falende klepsteelafdichtingen last hebben van stevig olieverbruik. Hierbij gaat het vooral om de N42, N43, N46, M54, N52, N53, N62 en N63. TSC is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van auto's met een hoog olieverbruik. Wij hebben de ervaring en expertise om dit probleem te verhelpen en je auto weer soepel te laten rijden.

Contact met een specialist - TSC De Betuwe

Bezit u een BMW met een van de bovenstaande problemen? Uw auto vraagt om regelmatig onderhoud. Hiervoor weet u zeker dat u op tijd ernstige (motor) problemen voorkomt. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van grote technische motorschades van personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Uw BMW is bij ons in de beste handen en wij controleren uw auto van A tot Z. TechServiceCenter de Betuwe is een merkonafhankelijk garagebedrijf. U betaald bij ons uitsluitend de pure werktijd (plus materiaal) aan het voertuig. Wat ons uniek maakt is onze specialistische kennis, de persoonlijke service en korte communicatielijnen. Neem contact op met een BMW specialist voor vragen of opmerkingen.

Neem contact op
Werkplaats specialist TechServiceCenter TSC de Betuwe