Dacia problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Dacia? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij Dacia's. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele Dacia onderdelen.

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze experts!

+31 (0)345 – 570 780

Veelvoorkomende Dacia reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Dacia's met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder en kijken we wat het beste past bij uw auto. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Dacia reparatie

Dacia distributieketting

De distributieketting is een essentieel onderdeel van de motor, en problemen ermee kunnen leiden tot ernstige motorschade. Problemen met de distributieketting kunnen ernstige motorschade veroorzaken, evenals lawaai en trillingen. Veel voorkomende problemen met de distributieketting zijn uitgerekte kettingen en gebroken kettingen. Uitgerekte distributiekettingen zijn een veel voorkomend probleem, vooral bij motoren die veel kilometers maken. In extreme gevallen kan een uitgerekte distributieketting ertoe leiden dat de motor niet meer brandt of afslaat. Kapotte distributiekettingen komen minder vaak voor, maar kunnen toch gebeuren. Een gebroken distributieketting kan ertoe leiden dat de motor vastloopt, zoals als de ketting breekt terwijl de motor draait.

Dacia olieverbruik

De TCe-motor in een Dacia is berucht om problemen met olieverbruik. Bezitters van een Dacia, met TCe motor, hebben vaak te maken met een veelvoorkomend probleem: een verhoogd olieverbruik. Geen enkele autobezitter wil zich in deze situatie bevinden, en het kan bijzonder ontmoedigend zijn omdat de onderliggende oorzaken soms moeilijk te achterhalen zijn. TSC de Betuwe is een van de beste garagebedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanpakken van het probleem van verhoogd olieverbruik bij TCe motoren. Wij zijn zeer ervaren in het identificeren van mogelijke factoren die een rol spelen, zoals versleten zuigers of zuigerveren, een vuile motor, versleten lagers en lekkende kleppen. Door onze kennis en expertise kan TSC Dacia eigenaren helpen de bron van hun probleem snel op te sporen, zodat ze snel actie kunnen ondernemen om hun Dacia soepel te laten rijden. Klanten die ons bezoeken kunnen er zeker van zijn dat ze in goede handen zijn, omdat ze kunnen profiteren van onze deskundige oplossingen ondersteund door producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Contact met een specialist - TSC De Betuwe

Bezit u een Dacia met een van de bovenstaande problemen? Uw auto vraagt om regelmatig onderhoud. Hiervoor weet u zeker dat u op tijd ernstige (motor) problemen voorkomt. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van grote technische motorschades van personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Uw Dacia is bij ons in de beste handen en wij controleren uw auto van A tot Z. TechServiceCenter de Betuwe is een merkonafhankelijk garagebedrijf. U betaald bij ons uitsluitend de pure werktijd (plus materiaal) aan het voertuig. Wat ons uniek maakt is onze specialistische kennis, de persoonlijke service en korte communicatielijnen. Neem contact op met een Dacia specialist voor vragen of opmerkingen.

Neem contact op
Werkplaats specialist TechServiceCenter TSC de Betuwe