DS Automobiles problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw DS automobiles? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij DS Automobiles. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele onderdelen.

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze specialisten!

+31 (0)345 – 570 780
DS Automobiles reparatie

Veelvoorkomende DS Automobiles reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig auto's met de diverse problemen en motoren. Of het nu gaat om hoog olieverbruik, problemen met de distributieriem of distributieketting, onze ervaring specialisten staan klaar om u te helpen. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

DS Automobiles olieverbruik

Een van de veel voorkomende problemen die de DS Automobiles laat zien is hoog olieverbruik. Dit fenomeen doet zich met name voor bij de THP-motor en de PureTech motor. Het hoge olieverbruik kan daarentegen veroorzaakt worden door verschillende factoren, zoals het ontwerp van de motor, slechte kwaliteitscontrole tijdens de fabricage, of onjuist onderhoud. Als gevolg daarvan hebben veel DS eigenaren problemen ondervonden met hun motoren die buitensporige hoeveelheden olie verbruiken. Hierdoor kan een reeks problemen ontstaan, zoals het vastlopen of volledig uitvallen van de motor. Bovendien kan het schade veroorzaken aan de katalysator, die duur kan zijn om te vervangen. TSC de Betuwe is een garagebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van auto's met een hoog olieverbruik. Wij beschikken over de ervaring en expertise om dit euvel te verhelpen en je auto weer soepel te laten rijden.

DS Automobiles distributieketting

De distributieketting is een belangrijk onderdeel van de motor, en problemen ermee kunnen grote motorschade veroorzaken. Er zijn twee hoofdtypen distributiekettingen die in DS Automobiles worden gebruikt: THP-motoren en PureTech-motoren. Beide typen motoren kunnen last hebben van uitgerekte of gebroken distributiekettingen. Wat opvalt, is dat uitgerekte distributiekettingen de motor ruw kunnen laten lopen en uiteindelijk ertoe kunnen leiden dat de motor uitvalt. Anderzijds kunnen kapotte distributiekettingen de motor laten vastlopen, en tevens schade toebrengen aan andere motoronderdelen. Ervaart u problemen met de distributieketting bij uw DS Automobiles? Dan is het erg belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten controleren door een specialist. Het negeren van een probleem met de distributieketting kan leiden tot dure reparaties, of zelfs een totale uitval van de motor.

Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service