Ford problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Ford? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij Ford. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele Ford onderdelen

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze experts!

+31 (0)345 – 570 780

Veelvoorkomende Ford reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Ford's met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder om uw Ford in topconditie te houden. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Ford reperatie

Ford 1.0 Ecoboost motor problemen

Eigenaren van de Ford 1.0 Ecoboost motor hebben sinds de introductie van de motor te maken gehad met een grote verscheidenheid aan betrouwbaarheidsproblemen. Het meest voorkomende probleem lijkt een slechte motorloop en oververhitting te zijn, maar er zijn ook meldingen van andere problemen.  Een ander veel voorkomend probleem is dat het koelvloeistofpeil na verloop van tijd daalt, waardoor de motor oververhit kan raken. Een ander probleem is vermogensverlies, waardoor de auto moeilijk te besturen kan zijn. Daarnaast kan er blauwe rook uit de uitlaat komen en kan het olieverbruik toenemen. Deze problemen doen zich veelal voor bij de Ford Focus, Ford Fiesta en de Ford C-MAX.


Ford 1.0 Ecoboost distributieriem

Distributieriemen zijn een veel voorkomend probleem bij de Ford Ecoboost 1.0, omdat ze na verloop van tijd kunnen slijten en motorproblemen kunnen veroorzaken. Als je problemen met de distributieriem ervaart met je Ford Ecoboost 1.0, moet je misschien de distributieriem laten vervangen. Laat je auto zeker onderhouden door een gekwalificeerde monteur. Heb jij een overgeslagen of gebroken distributieriem bij jou Ford Focus of Ford Fiesta? Wacht dan niet te lang en voorkom ernstige motorschade.

Contact met een specialist - TSC De Betuwe

Bezit u een Ford met een van de bovenstaande problemen? Uw auto vraagt om regelmatig onderhoud. Hiervoor weet u zeker dat u op tijd ernstige (motor) problemen voorkomt. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van grote technische motorschades van personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen. Uw Ford is bij ons in de beste handen en wij controleren uw auto van A tot Z. TSC de Betuwe is een merkonafhankelijk garagebedrijf. U betaald bij ons uitsluitend de pure werktijd (plus materiaal) aan het voertuig. Wat ons uniek maakt is onze specialistische kennis, de persoonlijke service en korte communicatielijnen. Neem contact op met een Ford specialist voor vragen of opmerkingen.

Neem contact op
Werkplaats specialist TechServiceCenter TSC de Betuwe