Nissan problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Nissan? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij Nissan's. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele Nissan onderdelen

Uw auto laten repareren door onze gespecialiseerde monteurs? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze specialisten!

+31 (0)345 – 570 780
Nissan reparatie

Veelvoorkomende Nissan reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Nissans met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Nissan distributieketting

Nissan-eigenaren zijn al lang bekend met de problemen rond de distributieketting. In het bijzonder kan de ketting uitrekken, overslaan of breken, wat leidt tot vermogensverlies en, in sommige gevallen, motorstoring. Hoewel deze problemen duur kunnen zijn om te repareren, kunnen ze worden voorkomen door regelmatig onderhoud. Het probleem doet zich vaak voor bij de Nissan Qashqai en de Nissan Pulsar. Als u problemen ondervindt met uw distributieketting, is het belangrijk om je auto zo snel mogelijk naar een gekwalificeerde monteur te brengen. Een gebroken ketting kan leiden tot ernstige schade aan uw motor, dus het is belangrijk om het zo snel mogelijk te laten repareren.

Nissan olieverbruik

Heeft uw Nissan last van verhoogd olieverbruik? Wacht dan niet te lang en voorkom ernstige motorschade. Bezitters van een Nissan, met TCe motor, hebben vaak te maken met een veelvoorkomend probleem: verhoogd olieverbruik. Veelvoorkomende modellen zijn de Nissan Almera Tino en de Nissan Qashqai. TSC de Betuwe is een ervaren autospecialist en begrijpt dat een verhoogd olieverbruik in een Nissan een zorgwekkend probleem kan zijn om te hebben. Wij zijn zeer ervaren in het identificeren van mogelijke factoren die een rol spelen, zoals versleten zuigers of zuigerveren, een vuile motor, versleten lagers en lekkende kleppen. Door onze kennis en expertise kan TSC, Nissan eigenaren helpen de bron van hun probleem snel op te sporen, zodat ze snel actie kunnen ondernemen om hun Nissan soepel te laten rijden. Klanten die ons bezoeken kunnen er zeker van zijn dat ze in goede handen zijn, omdat ze kunnen profiteren van onze deskundige oplossingen ondersteund door producten van de hoogste kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service