Nissan problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Nissan? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij Nissan's. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele Nissan onderdelen

Uw auto laten repareren door onze gespecialiseerde monteurs? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze specialisten!

+31 (0)345 – 570 780

Veelvoorkomende Nissan reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Nissans met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Nissan reparatie

Nissan distributieketting

Nissan-eigenaren zijn al lang bekend met de problemen rond de distributieketting. In het bijzonder kan de ketting uitrekken, overslaan of breken, wat leidt tot vermogensverlies en, in sommige gevallen, motorstoring. Hoewel deze problemen duur kunnen zijn om te repareren, kunnen ze worden voorkomen door regelmatig onderhoud. Het probleem doet zich vaak voor bij de Nissan Qashqai en de Nissan Pulsar. Als je problemen ondervindt met je distributieketting, is het belangrijk om je auto zo snel mogelijk naar een gekwalificeerde monteur te brengen. Een gebroken ketting kan leiden tot ernstige schade aan je motor, dus het is belangrijk om het zo snel mogelijk te laten repareren.