Seat problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Seat? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij Seat’s. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele Seat onderdelen

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze experts!

+31 (0)345 – 570 780
Seat reparatie

Veelvoorkomende Seat reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Seat's met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Seat Olieverbruik

Verhoogd olieverbruik is een veelvoorkomend probleem voor Seat autobezitters. Het probleem komt veelal voor bij de 1.2 TSI, 1.4 TSI en de 1.8 / 2.0 TFSI motoren. Zoals vaker bij deze motoren, is de olieschraapveer vaak de oorzaak. Deze zijn vaak dun en laten dan olie achter in de cilinder. Die olie wordt dan verbrand. Koolafzetting en steeds meer olieverlies zijn daar het gevolg van. Het probleem treft de modellen Seat Leon en de Seat Ibiza maar ook bij andere modellen komt hoog olieverbruik voor. TechServiceCenter heeft ruime ervaring en is gespecialiseerd in dit soort reparaties. Dus als je last hebt van overmatig olieverbruik van je Seat auto, neem dan zeker contact op met TSC voor een snelle en nauwkeurige diagnose die ervoor zorgt dat je auto nog jaren soepel en efficiënt rijdt.

Seat distributieketting

Heeft u problemen met de distributieketting van uw Seat auto? Een opgerekte of gebroken distributieketting kan een ernstig probleem zijn en moet direct worden aangepakt. Als uw Seat moeite heeft met starten of een ratelend geluid maakt, dan is de kans aanwezig dat er problemen zijn met de distributieketting. Een opgerekte of gebroken distributieketting kan aanzienlijke motorschade veroorzaken als het probleem niet snel verholpen wordt. Onze ervaren technici zijn experts als het gaat om het werken met opgerekte of gebroken distributiekettingen. Dit probleem komt vaak voor bij de Seat Altea, Seat Leon en de Seat Ibiza maar ook andere modellen kunnen dit probleem hebben. Neem vandaag nog contact met ons op zodat u weer veilig de weg op kunt.

Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service