Skoda problemen & reparaties

Ervaart u problemen met uw Skoda? TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het repareren van zware technische motorschades en veelvoorkomende problemen bij Skoda’s. Uw auto is bij ons in goede handen! Wij repareren uw auto uitsluitend met originele onderdelen.

Uw auto laten repareren? Bel voor een vrijblijvend advies met een van onze experts!

+31 (0)345 – 570 780
Skoda reparatie

Veelvoorkomende Skoda reparaties

In onze garage repareren wij regelmatig Skoda's met de onderstaande problemen / motoren. Staat uw probleem er niet tussen? Geen probleem! Ook dan helpen wij u graag verder. Neem contact op met een van onze monteurs.

Skoda olieverbruik

Verhoogd olieverbruik vormt een bekend probleem bij de Skoda modellen met een 1.2 TSI, 1.4 TSI en 1.8/2.0 TSI motor. Hoog olieverbruik komt vooral voor bij de Skoda Octavia, de Skoda Fabia, de Skoda Superb en de Skoda Yeti. Dit kan leiden tot ernstige motorproblemen en vereist onmiddellijke aandacht. Bij het rijden merk je mogelijk een verhoogd olieverbruik op door frequente behoefte aan het bijvullen van olie, rook uit de uitlaat, of zelfs een brandend olie waarschuwingslicht op je dashboard. Er zijn diverse factoren die kunnen bijdragen aan verhoogd olieverbruik, bijvoorbeeld beschadigde of slecht afdichtende zuigerveren, slijtage aan de cilinder en zuigers, of dunne olieschraapveren. Bij TechServiceCenter hebben we veel ervaring met deze specifieke motorproblemen en bieden we gespecialiseerde diensten aan om het olieverbruik in je Skoda effectief te beheersen en te verminderen. Een tijdige en deskundige ingreep kan verdere schade voorkomen en de levensduur van je motor verlengen. Dus als u het verhoogd olieprobleem wilt verhelpen, neem dan gerust contact met ons op.

Skoda distributieketting

De distributieketting is een essentieel onderdeel van uw Skoda motor. Het is goed om te weten dat de ketting kan oprekken of zelfs kan breken. Dit kan leiden tot ernstige motorschade en hoge reparatiekosten. Een opgerekte distributieketting kan tekenen vertonen zoals een ratelend geluid, verminderde motorprestaties. of een motorstoringlampje dat brand. In het ergste geval kan een gebroken distributieketting ertoe leiden dat uw motor stopt. Dit kan potentieel gevaarlijke situaties opleveren. Het probleem kom voor bij bijvoorbeeld de Skoda Octavia, de Skoda Fabia, de Skoda Suberb en de Skoda Yeti. Bij TechServiceCenter de Betuwe zijn we gespecialiseerd in het vervangen van Skoda distributiekettingen, dus neem contact met ons op als u vermoedt dat uw distributieketting aan vervanging toe is. Dus, wij helpen u graag bij het diagnosticeren van uw auto en het vervangen van de distributieketting om ervoor te zorgen dat u daarna weer veilig de weg op kunt.

Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

  • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
  • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service