Olieverbruik Audi A3

Olieverbruik Audi A3

Hoog olieverbruik Audi A3

Rijdt u in een Audi A3 en verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? Dan bent u hier op het juiste adres. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het oplossen van hoog olieverbruik. De problemen beginnen vaak rond de 100.000 kilometer maar kunnen helaas ook eerder opduiken. Verhoogd olieverbruik is slecht voor uw portemonnee, voor uw auto en ook zeker voor het milieu. Het betekent niet alleen dat de oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade als er niets aan gedaan wordt.

Zo herkent u het olie verbruik probleem aan uw Audi A3:

  • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
  • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

De hoogte van het olieverbruik kan verschillen van 1 liter olie per 1.000 kilometer tot 3 liter olie per 1.000 kilometer. Ook hebben we al 4 liter olie per 1.000 kilometer waargenomen. Er zijn drie soorten motoren bij een Audi A3 die dit probleem vaak tonen; een 1.2 TFSI motor, een 1.4 TFSI motor en een 1.8 TFSI / 2.0 TSFI motor.

Direct contact opnemen met een specialist

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Olieverbruik Audi 1.2 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi A3 1.2 TFSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi A3 1.2 TFSI? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten.

Lees meer over 1.2 TFSI olieverbruik
Olieverbruik Audi 1.4 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi A3 1.4 TFSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi A3 1.4 TFSI? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten.

Lees meer over 1.4 TFSI olieverbruik
Olieverbruik Audi 1.8 / 2.0 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi A3 1.8 / 2.0 TFSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi A3 1.8 / 2.0 TFSI? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten.

Lees meer over 1.8 en 2.0 TFSI olieverbruik
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

W. beoordeelt ons met:

"Audi A3 1.8 TFSI (2009) - olie probleem opgelost"

Zeer goede service. Het typische probleem dat mij dus ook overkwam helaas. Olieverbruik was 1 : 450 km !! nu na 3.000 km nog steeds vol oliepeil. Helemaal tevreden met de service. Reparatie was niet goedkoop en auto een week kwijt maar was in vertrouwde handen. Ik raad het bedrijf zeker aan bij anderen. Bedankt voor de goede reparatie, service en uitleg.

Hoog olieverbruik Audi A3 verholpen door TSC