Olieverbruik Audi A4

Hoog olieverbruik Audi A4 - 1.4 TFSI - 1.8 / 2.0 TFSI motor

Hoog olieverbruik Audi A4

Rijdt u in een Audi A4 en verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? Dan bent u hier op het juiste adres. TSC de Betuwe is gespecialiseerd het oplossen van hoog olieverbruik bij Audi auto's. De problemen beginnen vaak rond de 100.000 kilometer maar kunnen helaas ook eerder opduiken. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee, voor uw auto en ook zeker het milieu. Het betekent niet alleen dat de oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade. Wacht dus niet te lang met actie ondernemen.

Zo herkent u het probleem aan uw Audi A4:

 • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
 • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

Het overmatig olieverbruik kan verschillen van 1 liter olie per 1.000 kilometer tot 3 liter olie per 1.000 kilometer. Ook hebben we al 4 liter olie per 1.000 kilometer waargenomen. Er zijn twee soorten motoren bij een Audi A4 die deze problemen vaak tonen; een 1.4 TFSI motor en een 1.8 TFSI motor / 2.0 TFSI motor.

Neem direct contact op met een specialist

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Audi A4 olie problemen

Moet u regelmatig nieuwe olie bijvullen? Loopt de motor niet lekker en houdt deze af en toe in? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen om onnodige schade aan uw motor te voorkomen. Onze ervaren monteurs kunnen het verhoogd olieverbruik bij uw Audi onderzoeken en probleemloos oplossen. Het probleem kan voorkomen bij de de Audi A4 1.4 TFSI en de Audi A4 1.8 en 2.0 TFSI. Bij TSC de Betuwe streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, dus u kunt erop vertrouwen dat uw Audi A4 bij ons in goede handen is.

Olieverbruik Audi A4 1.4 TFSI

Audi A4 1.4 TFSI olieverbruik

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olie verbruik van uw Audi 1.4 TFSI? Voorkom ernstige schade aan uw auto en onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.4 TFSI olieverbruik
Olieverbruik Audi A4 1.8 en 2.0 TFSI

Audi A4 1.8 TFSI olieverbruik

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olie verbruik van uw Audi 1.8 TFSI? Voorkom ernstige schade aan uw auto en onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.8 TFSI olieverbruik
Olieverbruik Audi A4 1.8 en 2.0 TFSI

Audi A4 2.0 TFSI olieverbruik

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olie verbruik van uw Audi 2.0 TFSI? Voorkom ernstige schade aan uw auto en onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 2.0 TFSI olieverbruik

Audi A4 laten repareren

Onze garage beschikt over de expertise en apparatuur om het probleem met hoog olie verbruik bij auto's snel en effectief op te lossen. Vaak wordt het probleem veroorzaakt door de olieschraapveren. Als ze olieschraapveer dun is, kan het olie achterlaten in de cilinder. Die olie verbrand dan weer en hierdoor ontstaat er koolafzetting met olieverlies als gevolg. Dit is de reden dat olie vaak bijgevuld moet worden. Tijdens de reparatie maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Wij zorgen ervoor dat het olieverbruik wordt teruggebracht tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in dit soort grote motorschades, en kunnen u een unieke totaaloplossing aanbieden voor de beste prijs:

 • We vervangen de zuigerveren door gemodificeerde zuigerveren
 • We honen de cilinders
 • We vervangen alle relevante pakkingen
 • We vervangen de krukaskeerring
 • We plaatsen nieuwe bougies
 • We vervangen het oliefilter, de olie en de koelvloeistof
 • We vervangen de distributieketting (incl. kettinggeleiders en -spanner)
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

 • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
 • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Den Hamer beoordeelt ons met:

"Audi A4 1.8 TFSI olieverbruik"

Na aankoop van mijn Audi kwam ik er op de terugweg al achter dat hij last had van een aanzienlijk olieverbruik, 1 liter op 1000km. Terwijl ik nadrukkelijk gevraagd had of hij al gereviseerd was. Na enig mail- en belcontact een compromis kunnen sluiten met de verkopende partij wat betreft het kostenplaatje en waar de reparatie uitgevoerd zou worden.

Ik heb gekozen om dit bij TSC te laten doen, na de reviews te hebben gelezen. Dit bleek één van de beste investeringen ooit.

Het viel mij op hoe geconcentreerd en geordend de monteurs aan het werk zijn onder leiding van Peter. Mijn auto is in maart van dit jaar gereviseerd, en inmiddels zijn we 7000km verder. In die tijd heb ik geen druppel olie meer bij hoeven vullen. Nogmaals mijn dank, en ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen!

Lees meer!

Hoog olieverbruik Audi A4 verholpen door TSC
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Naast het oplossen van hoog olieverbruik bij de Audi A4, verhelpen wij dit probleem ook bij de Audi A1, Audi A3, Audi A5, Audi A6 en de Audi Q5.