Olieverbruik Audi A5

Hoog olieverbruik Audi A5

Hoog olieverbruik Audi A5

Rijdt u in een Audi A5 en verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? Dan bent u bij TSC de Betuwe op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort problemen en reparaties. Ons doel is om het olieverbruik terug te brengen tot niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt. De problemen met verhoogd olieverbruik beginnen vaak rond de 100.000 kilometer maar kunnen ook eerder beginnen. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee, voor uw auto én ook voor het milieu. Het betekent niet alleen dat de oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot zeer ernstige motorschade als er niets aan gedaan wordt.

 Zo herkent u het olie verbruik probleem aan uw Audi A5:

  • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
  • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

De hoogte van het olieverbruik kan verschillen van 1 liter olie per 1.000 kilometer tot 3 liter olie per 1.000 kilometer. Ook hebben we al 4 liter olie per 1.000 kilometer voorbij zien komen. Er zijn twee soorten motoren bij een Audi A5 die deze problemen vaak tonen; een 1.4 TFSI motor of een 1.8 TFSI / 2.0 TFSI motor. Wacht dus niet langer, voorkom ernstige schade aan uw auto en neem contact op met een specialist.

Een specialist spreken

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Olieverbruik Audi A5 1.4 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi A5 1.4 TFSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi? Voorkom ernstige schade aan uw auto én onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.4 TFSI olieverbruik
Olieverbruik Audi A5 1.8 en 2.0 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi A5 1.8 en 2.0 TFSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi? Voorkom ernstige schade aan uw auto én onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.8 en 2.0 TFSI olieverbruik
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Nils beoordeelt ons met:

"Hoog olieverbruik Audi A5 1.8 TFSI"

Heel erg tevreden van de reparatie! Nu 2000km en praktisch geen olieverbruik in vergelijking met 1,5l olie op 1000km ervoor. Heel tevreden over het telefonisch contacteren om enkele versleten onderdelen mee te vervangen ondertussen. Super vriendelijke mensen, vervangwagen in orde etc… Geen stress, geen zorgen. Alles verliep prima. Ik raad iedereen jullie aan. Heel erg bedankt!

Hoog olieverbruik Audi A5 1.8 TFSI