Olieverbruik Audi A6

hoog olieverbruik Audi A6

Hoog olieverbruik Audi A6

Rijdt u in een Audi A6 - 1.8 / 2.0 TFSI - en is het olieverbruik erg hoog? Dan bent u bij TSC de Betuwe op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort problemen en reparaties. Ons doel is om het olieverbruik terug te brengen naar het niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt. De problemen met verhoogd olieverbruikt beginnen vaak rond de 100.000 kilometer maar kunnen ook eerder opduiken. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw Audi en het milieu. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade.

Zo herkent u hoog olieverbruik aan uw Audi A6:

 • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
 • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

De hoogte van het olieverbruik kan verschillen van 1 liter olie per 1.000 kilometer tot 3 liter olie per 1.000 kilometer. Ook hebben we al 4 liter olie per 1.000 kilometer waargenomen. In een Audi A6 zit een 1.8 / 2.0 TFSI motor die dit probleem vaak vertoont.

Contact opnemen met een specialist

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Verhoogd olieverbruik bij de Audi A6

Moet u uw olie regelmatig bijvullen? Loopt de motor niet lekker en houdt deze af en toe in? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen om onnodige schade aan uw motor te voorkomen. Onze ervaren monteurs kunnen het verhoogd olieverbruik bij uw Audi onderzoeken en probleemloos oplossen. Het probleem kan voorkomen bij de de Audi A6 1.8 TFSI /2.0 TFSI. Bij TSC de Betuwe streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, dus u kunt erop vertrouwen dat uw Audi A6 bij ons in goede handen is.

Olieverbruik Audi A6 1.8/2.0 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi A6 1.8 & 2.0 TFSI motor

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi? Voorkom ernstige schade aan uw auto én onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.8 en 2.0 TFSI olieverbruik

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het olieverbruik terugbrengen tot de normale waarden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

De oplossing voor hoog olieverbruik

Onze garage beschikt over de expertise en apparatuur om het probleem met hoog olie verbruik bij auto's snel en effectief op te lossen. Vaak wordt het probleem veroorzaakt door de olieschraapveren. Als ze olieschraapveer dun is, kan het olie achterlaten in de cilinder. Die olie verbrand dan weer en hierdoor ontstaat er koolafzetting met olieverlies als gevolg. Dit is de reden dat olie vaak bijgevuld moet worden. Tijdens de reparatie maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Wij zorgen ervoor dat het olieverbruik wordt teruggebracht tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in dit soort grote motorschades, en kunnen u een unieke totaaloplossing aanbieden voor de beste prijs:

 • We vervangen de zuigerveren door gemodificeerde zuigerveren
 • We honen de cilinders
 • We vervangen alle relevante pakkingen
 • We vervangen de krukaskeerring
 • We plaatsen nieuwe bougies
 • We vervangen het oliefilter, de olie en de koelvloeistof
 • We vervangen de distributieketting (incl. kettinggeleiders en -spanner)
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

 • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
 • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Dennis beoordeelt ons met:

"Perfect geholpen"

Audi a6 2.0 TFSI met het bekende probleem van te hoog olieverbruik ter reparatie aangeboden. Resultaat: perfect geholpen, binnen de gestelde termijn en keurig weer voor de deur afgeleverd! De kosten zijn minder dan de helft dan wanneer de auto bij de Audi-garage zou zijn gebracht. Prima bedrijf!

Hoog olieverbruik verholpen bij Audi A6 2.0 TFSI voor tsc

Naast het oplossen van hoog olieverbruik bij de Audi A6, verhelpen wij dit probleem ook bij de Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5 en de Audi Q5.