Olieverbruik Audi A6

hoog olieverbruik Audi A6

Hoog olieverbruik Audi A6

Rijdt u in een Audi A6 - 1.8 / 2.0 TFSI - en verbruikt hij meer olie dan normaal? Dan bent u bij TSC de Betuwe op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort problemen en reparaties. Ons doel is om het olieverbruik terug te brengen naar het niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt. De problemen met verhoogd olieverbruikt beginnen vaak rond de 100.000 kilometer maar kunnen ook eerder opduiken. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw Audi en het milieu. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade.

Zo herkent u hoog olieverbruik aan uw Audi A6:

  • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
  • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

De hoogte van het olieverbruik kan verschillen van 1 liter olie per 1.000 kilometer tot 3 liter olie per 1.000 kilometer. Ook hebben we al 4 liter olie per 1.000 kilometer waargenomen. In een Audi A6 zit een 1.8 / 2.0 TFSI motor die dit probleem vaak vertoont.

+31 (0) 345 – 570 780

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Olieverbruik Audi A6 1.8/2.0 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi A6 1.8 / 2.0 TFSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi? Voorkom ernstige schade aan uw auto én onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.8 en 2.0 TFSI olieverbruik

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het olieverbruik terugbrengen tot de normale waarden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Dennis beoordeelt ons met:

"Perfect geholpen"

Audi a6 2.0 TFSI met het bekende probleem van te hoog olieverbruik ter reparatie aangeboden. Resultaat: perfect geholpen, binnen de gestelde termijn en keurig weer voor de deur afgeleverd! De kosten zijn minder dan de helft dan wanneer de auto bij de Audi-garage zou zijn gebracht. Prima bedrijf!

Hoog olieverbruik verholpen bij Audi A6 2.0 TFSI voor tsc