Olieverbruik Audi Q5

Hoog olieverbruik bij Audi Q5

Hoog olieverbruik Audi Q5

Rijdt u in een Audi Q5 1.8 / 2.0 TFSI en verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? Dan bent u hier op het juiste adres. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in deze problemen en reparaties. De problemen met verhoogd olieverbruikt beginnen vaak rond de 100.000 kilometer maar kunnen ook eerder opduiken. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw Audi en het milieu. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade als er niets aan wordt gedaan. Zo herkent u het probleem aan uw Audi:

  • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
  • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

De hoogte van het olieverbruik kan verschillen van 1 liter olie per 1.000 kilometer tot 3 liter olie per 1.000 kilometer. Ook hebben we al 4 liter olie per 1.000 kilometer waargenomen. In een Audi Q5 zit een 1.8 / 2.0 TFSI motor die dit probleem vaak vertoont.

Lees meer over de reparatie

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Olieverbruik Audi Q5 1.8/2.0 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi Q5 1.8 / 2.0 TFSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.8 en 2.0 TFSI olieverbruik

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het olieverbruik terugbrengen tot de normale waarden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer