Olieverbruik Audi Q5

Hoog olieverbruik bij Audi Q5

Hoog olieverbruik Audi Q5

Rijdt u in een Audi Q5 1.8 of 2.0 TFSI en verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? Dan bent u hier op het juiste adres. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in het oplossen van hoog olieverbruik problemen. De problemen met verhoogd olieverbruikt beginnen vaak rond de 100.000 kilometer maar kunnen helaas ook eerder opduiken. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw Audi Q5 en het milieu. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade als er niets aan wordt gedaan.

Zo herkent u het probleem aan uw Audi Q5 1.8 / 2.0 TFSI:

  • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
  • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

De hoogte van het olieverbruik kan verschillen van 1 liter olie per 1.000 kilometer tot 3 liter olie per 1.000 kilometer. Ook hebben we al 4 liter olie per 1.000 kilometer waargenomen. In een Audi Q5 zit een 1.8 / 2.0 TFSI motor die dit probleem vaak vertoont.

Lees meer over de reparatie

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Olieverbruik Audi Q5 1.8/2.0 TFSI

Verhoogd olieverbruik
Audi Q5 1.8 / 2.0 TFSI

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Audi Q5 1.8 / 2.0 TFSI? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over 1.8 en 2.0 TFSI olieverbruik

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het olieverbruik terugbrengen tot de normale waarden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Patrick beoordeelt ons met:

"Audi Q5 2.0 TFSI Hoog olie verbruik"

Na een plots zeer hoog olie verbruik (1 ltr per tank beurt ) startte onze zoektocht naar een bedrijf waar onze Audi Q5 gerepareerd kon worden. Het aanbod is reuze, prijsverschillen zijn groot. Wat is wijsheid, wie te kiezen. De vele positieve recensies hebben ons naar TSC de Betuwe geleid, de TFSI specialist...

Goed was het om te zien dat de focus ligt op het zo goed mogelijk herstellen van de motor tegen een redelijke prijs. Extra onvoorziene kosten werden vroegtijdig gemeld en optioneel aangeboden om mede te herstellen.

De gehele ervaring was positief vanaf het eerste contact tot de laatste stap in het proces. Onze Q5 is motorisch weer in een super staat en het olie verbruik is na de eerste 5000 km nog steeds 0.

Ik kan iedereen met TFSI olie verbruik problemen TSC de Betuwe aanbevelen.

Lees meer!

Hoog olieverbruik Audi Q5 2.0 TFSI