Olieverbruik Citroën C5

Citroën C5 met hoog olieverbruik

Hoog olieverbruik Citroën C5 - THP motor

Rijdt u in een Citroën C5 en verbruikt hij meer olie dan normaal? Een Citroën C5 met een THP-motor kan helaas al vanaf 80.000 kilometer een verhoogd olieverbruik tonen. Soms zelfs eerder. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in deze problemen en reparaties. Zo herkent u het probleem bij een Citroën C5:

 • Hoog olieverbruik (meer dan 1 liter olie / 1.000 kilometer)
 • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

De hoogte van het olieverbruik varieert van 1 liter tot 3 liter per 1.000 kilometer. Zelfs 4 liter per 1.000 is niet ongebruikelijk. Dit is een vervelend maar oplosbaar probleem. Hoog olie verbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw auto en het milieu. Het niet oplossen van het probleem kan oplopen tot ernstige motorschade.

  Onze garantie

  TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 6 maanden te garanderen, zwart-op-wit!


  Olieverbruik Citroen C5 THP motor

  Olieverbruik Citroën C5 THP motor

  Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw auto? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten.

  Lees meer over olieverbruik bij THP motoren

  Contact

  Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780


  Ophaal- en brengservice

  Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer