Olieverbruik Mini Cooper S

Hoog olieverbruik Mini Cooper

Hoog olieverbruik Mini Cooper

Rijdt u in een Mini Cooper? Verbruikt uw Mini meer olie dan normaal? Heeft de auto last van verhoogd olieverbruik? Dit is een herkenbaar probleem. Bij de Mini Cooper zijn vaak de versleten klepsteelrubbers de oorzaak. Het probleem komt vaak voor bij Mini's met een THP-motor of een N47-motor. Dit zijn de modellen waarbij hoog olieverbruik veel voorkomt: Mini Cooper One, Mini Cooper S, Mini Cooper JCW, Mini Clubman, Mini Countryman en de Mini Cabriolet. TSC de Betuwe is gespecialiseerd in deze problemen en reparaties.

Zo herkent u het probleem bij een Mini Cooper:

 • Hoog olieverbruik (meer dan 1 liter / 1000 kilometer)
 • Stinkende uitlaatgassen
 • Blauwe rook
 • Zwarte aanslag in de uitlaat

  De hoogte van het olieverbruik varieert van 1 liter tot 3 liter per 1.000 kilometer. Zelfs 4 liter per 1.000 is niet ongebruikelijk. Dit is een vervelend maar oplosbaar probleem. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee, voor uw auto en ook voor het milieu. Het niet oplossen van het probleem kan oplopen tot ernstige motorschade.

   Direct een specialist spreken

   Onze garantie

   TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 6 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

   Verhoogd olieverbruik bij de Mini Cooper S

   Het is bekend dat de Mini Cooper auto's problemen hebben met verhoogd olieverbruik. Dit kan leiden tot kostbare reparaties. De oorzaak van verhoogd olieverbruik bij de THP motor, is vervuiling van de inlaatkanalen en de inlaatkleppen. De vervuiling bereikt dan ook de zuigerschraapveren. Als de olieschraapveren dan dicht komen te zitten, wordt de vervuiling en dus het olieverbruik steeds ernstiger. Ook kan het kopen door de kleprubbers. De oorzaak van verhoogd olieverbruik bij de N47 motor ligt niet bij één oorzaak. Dit kan door meerdere problemen komen. Het regelmatig verversen van olie is erg belangrijk. Ook kunnen slecht functionerende olieschraapveren het probleem zijn. Onze ervaren monteurs zullen de exacte oorzaak vaststellen en het probleem direct oplossen.

   Olieverbruik Mini Cooper THP motor

   Olieverbruik Mini
   THP-Motor

   Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Mini Cooper THP-motor? Voorkom ernstige schade aan uw auto en onnodige kosten.

   Lees meer over olieverbruik bij een THP-motor
   Olieverbruik Mini Cooper N47 motor

   Olieverbruik Mini
   N47-Motor

   Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Mini Cooper N47 motor? Voorkom ernstige schade aan uw auto en onnodige kosten.

   Lees meer over olieverbruik bij een N47-motor

   Olieverbruik verhelpen Mini Cooper

   Het probleem van verhoogd olieverbruik bij uw Mini Cooper is ontzettend vervelend! Maar gelukkig is het een oplosbaar probleem. Het probleem kan voorkomen bij de Mini Cooper One, Mini Cooper S, Mini Cooper JCW, Mini Clubman, Mini Countryman en de Mini Cabriolet. Wij van, TechServiceCenter de Betuwe, zijn gespecialiseerd in dit soort reparaties. Wij helpen Mini Cooper eigenaren het probleem van verhoogd olieverbruik aan te pakken. Het resultaat: het olieverbruik wordt teruggebracht tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dit garanderen wij. Tijdens de reparatie gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Wacht dus niet te lang en voorkom ernstige motorschade en oplopende kosten. Afhankelijk van het type motor, vervangen wij onderstaande onderdelen:

   • We vervangen de zuigers door gemodificeerde zuigers en zuigerveren
   • Vervangen we kleprubbers
   • Reinigen we de kleppen en de inlaatkanalen
   • Vervangen we de distributieketting, geleiderails etc.
   • Vernieuwen we de motorolie inclusief het oliefilter
   0345 570 780
   Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

   Peter Sap

   Directeur
   TSC de Betuwe
   +31 (0)345 570 780

   Tevreden klanten

   Gebaseerd op 300+ reviews

   Bekijk alle reviews

   Waarom kiest u voor TSC?

   • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
   • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

   Lees hier een van onze uitgelichte reviews

   Dick beoordeelt ons met:

   "Mini cooper S olieverbruik"

   Mini olieverbruik is opgelost , goede uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

   Ik ben zeer tevreden met het resultaat tot nu toe.

   hoog olieverbruik Mini Cooper S
   ophaal en breng service

   Contact

   Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

   Ophaal- en brengservice

   Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer