Olieverbruik Mini Cooper S

Hoog olieverbruik Mini Cooper

Hoog olieverbruik Mini Cooper

Bezit en rijdt u in een Mini Cooper? Verbruikt uw Mini meer olie dan normaal? Heeft hij een verhoogd olieverbruik? Bij de Mini Cooper zijn vaak de versleten klepsteelrubbers de oorzaak. Het probleem komt vaak voor bij Mini's met een THP-motor of een N47-motor. Dit zijn de modellen waarbij hoog olieverbruik veel voorkomt: Mini Cooper One, Mini Cooper S, Mini Cooper JCW, Mini Clubman, Mini Countryman en de Mini Cabriolet.

TSC de Betuwe is gespecialiseerd in deze problemen en reparaties. Zo herkent u het probleem bij een Mini Cooper:

 • Hoog olieverbruik (meer dan 1 liter / 1000 kilometer)
 • Stinkende uitlaatgassen
 • Blauwe rook
 • Zwarte aanslag in de uitlaat

  De hoogte van het olieverbruik varieert van 1 liter tot 3 liter per 1.000 kilometer. Zelfs 4 liter per 1.000 is niet ongebruikelijk. Dit is een vervelend maar oplosbaar probleem. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw auto en het milieu. Het niet oplossen van het probleem kan oplopen tot ernstige motorschade.

   Onze garantie

   TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 6 maanden te garanderen, zwart-op-wit!


   Olieverbruik Mini Cooper THP motor

   Olieverbruik Mini
   THP-Motor

   Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw auto? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten.

   Lees meer over olieverbruik bij een THP-motor
   Olieverbruik Mini Cooper N47 motor

   Olieverbruik Mini
   N47-Motor

   Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw auto? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten.

   Lees meer over olieverbruik bij een N47-motor

   Contact

   Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

   Ophaal- en brengservice

   Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer