Olieverbruik Nissan Qashqai

Nissan Qashqai hoog olieverbruik

Hoog olieverbruik Nissan Qashqai

Bent u eigenaar van een Nissan Qashqai en heeft deze last van verhoogd olieverbruik? Veel Nissan Qashqai eigenaren met een TCe motor ervaren dat hun oliepeil veel sneller daalt dan verwacht. Als dit ook bij u het geval is, is het belangrijk om tijdig aan de bel te trekken om ernstige motorschade te voorkomen. Onze getrainde en ervaren monteurs weten precies hoe ze het probleem moeten identificeren en oplossen. Zo herkent u problemen aan uw Nissan:

 • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter per 1.000 kilometer)
 • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw auto en het milieu. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade als er niets aan wordt gedaan. In een Nissan Qashqai zit een TCe motor die dit probleem vaak vertoont.

Lees meer over de reparatie

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Verhoogd olieverbruik Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is een populaire, zuinige en betrouwbare auto. Maar helaas kan de auto ook verhoogd olieverbruik vertonen. Moet u uw olie regelmatig bijvullen? Loopt de motor niet lekker en houdt deze af en toe in? Uw auto heeft dan last van verhoogd olieverbruik. Het is dan belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten verhelpen om onnodige schade aan uw motor te voorkomen.Het probleem kan worden veroorzaakt door diverse problemen. Zo kunnen de verstopte olieschraapveren de oorzaak zijn of slijtage aan de zuigerveren.

Olieverbruik Nissan Qashqai TCe motor

Verhoogd olieverbruik
Nissan Qashqai TCe motor

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik? Voorkom ernstige schade aan uw auto en onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over olieverbruik bij een TCe motor

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het olieverbruik terugbrengen tot de normale waarden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Oplossing olieverbruik Nissan Qashqai

Wij brengen het olieverbruik terug naar het niveau dat tussen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt. Dat garanderen wij! Onze ervaren monteurs kunnen verhoogd olieverbruik bij uw Nissan Qashqai onderzoeken en probleemloos oplossen. Uw auto is bij ons in goede handen! Het probleem wordt vaak veroorzaakt door verstopte olieschraapveren of door hoog slijtage aan de zuigerveren. Als de olieschraapveer dun is, kan het olie achterlaten in de cilinder. Die olie verbrand dan weer en hierdoor ontstaat er koolafzetting met olieverlies als gevolg. Tijdens de reparatie maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Bekijk hier de kosten van de reparatie. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in dit soort grote motorschades.

 • We vervangen de zuigerveren
 • We vervangen de ketting inclusief spanner en geleiders
 • We honen de cilinders
 • We vervangen alle relevante pakkingen
 • We vervangen de krukaskeerring
 • We plaatsen nieuwe bougies
 • We vervangen het oliefilter, de olie en de koelvloeistof
 • We vervangen de kleprubbers
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

 • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
 • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Frank beoordeelt ons met:

"Olieverbruik Nissan Qashqai 2.0"

Zeer tevreden over TSC de Betuwe, de uitgevoerde reparatie en zeker ook de aflevering! Olieverbruik is verholpen in de geplande tijd en voor het afgesproken bedrag. Tussentijds op de hoogte gebracht met de extra kosten. Bij aflevering netjes uitleg gekregen over de werkzaamheden.

olieverbruik nissan qashqai

Naast het oplossen van het verhoogd olieverbruik bij de Nissan Qashqai, verhelpen wij het probleem ook bij onder andere de Nissan Almera Tino.