Olieverbruik Peugeot 207

Peugeot 207 hoog olieverbruik

Hoog olieverbruik Peugeot 207

Rijdt u in een Peugeot 207 en verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? Dan bent u bij TSC de Betuwe op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van verhoogd olieverbruik. Ons doel is om het olieverbruik terug tot een niveau te brengen dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt. Een versleten distributieriem of opgerekte distributieketting kan hoog olieverbruik veroorzaken. Ook een toename van rook uit de uitlaat kan een kenmerk zijn van hoog olie verbruik. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade als er niets aan wordt gedaan.

Zo herkent hoog olieverbruik bij uw Peugeot 207 met een THP-motor:

  • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
  • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

Het is een vervelend maar oplosbaar probleem. Hoog olie verbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw auto en het milieu. Het niet oplossen van het probleem kan oplopen tot ernstige motorschade. Wij onderzoeken waar het probleem vandaan komt en lossen het probleem direct op.

Een specialist spreken

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 6 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Olieverbruik Peugeot 207 THP-motor

Hoog olieverbruik
Peugeot 207 THP-motor

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Peugeot? Voorkom ernstige schade aan uw auto én onnodige kosten door direct contact op te nemen met TSC de Betuwe.

Lees meer over olieverbruik bij THP-motoren

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Jan Willem beoordeelt ons met:

"Olieverbruik Peugeot motor opgelost"

Goede service. Uitstekende uitleg vooraf.

Bereikbaar voor vragen achteraf. Goede leen auto.

Reparatie was erg duur, maar dat is ook wel logisch voor zo’n complexe reparatie.

Erg tevreden over het resultaat, olieverbruik is nou weer zoals het moet zijn

Hoog olieverbruik Peugeot 207