Olieverbruik Peugeot 3008

Peugeot 3008 hoog olieverbruik

Hoog olieverbruik Peugeot 3008

Rijdt u in een Peugeot 3008 en verbruikt hij meer olie dan gebruikelijk? Dan bent u bij TSC de Betuwe op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van hoog olieverbruik. Ons doel is om het verbruik terug te brengen naar wat binnen door de fabrikant aangegeven waarden ligt. Een versleten distributieriem of opgerekte distributieketting kan hoog olieverbruik veroorzaken. Ook een toename van rook uit de uitlaat kan een kenmerk zijn van hoog olieverbruik. Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw auto en het milieu. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade als er niets aan wordt gedaan.

Zo herkent u verhoogd olie verbruik aan uw Peugeot:

  • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
  • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

Er zijn twee soorten motoren bij een Peugeot 3008 die de problemen vaak tonen; een THP-motor of een PureTech-motor. Weet u niet welke motor uw Peugeot 2008 heeft? Neem dan gerust contact op met een van onze specialiste. Zij helpen u graag verder.

+31 (0) 345 – 570 780

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Olieverbruik Peugeot 208 THP motor

Hoog olieverbruik
Peugeot 3008 THP-motor

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Peugeot? Voorkom ernstige schade aan uw auto én onnodige kosten.

Lees meer over olieverbuik bij een THP-motor
Olieverbruik Peugeot 208 PureTech motor

Hoog olieverbruik
Peugeot 3008 PureTech-motor

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik van uw Peugeot? Voorkom ernstige schade aan uw auto én onnodige kosten.

Lees meer overolieverbruik bij een PureTech motor
ophaal en breng service

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie(s)? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder: 0345 570 780

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer


Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Wil beoordeelt ons met:

"Ten dode opgeschreven Peugeot 3008, toch gefixt"

Onze Peugeot 3008 met thp motor kampte met vermogensverlies. De dealer probeerde van alles. Reparaties die het nodige kostten en waarvan al snel bleek dat ze niets aan het probleem verhielpen. Integendeel het werd alleen maar erger. Uiteindelijk oordeel: tja bekend probleem bij THP motoren. Dat krijgen ze allemaal. Het is wel te repareren, maar tegen hoge kosten en 0 garantie...

Sterker nog de voorspelling was dat het probleem dan gewoon terug zou komen. En dan zou er zeker een nieuwe motor in moeten tegen nog eens zeer hoge kosten. Het oordeel: niets meer aan doen, ten dode opgeschreven, koop maar een nieuwe auto.

Bij toeval liepen we tegen TSC de Betuwe aan. Prima geruststellend intake gesprek gehad. Beetje mopperende Peter dat wel: “Die garages weten niet waar ze het over hebben. Kan prima gerepareerd worden. Maar je moet wel kennis van zaken hebben.” Ik kreeg de ‘garantie’ dat TSC de motor prima zou kunnen opknappen. Op zich wel een stevige ingreep, die wat kostte maar wel met de verzekering dat het probleem dan opgelost zou zijn. En dat klopte! Motor en auto lopen weer al een zonnetje. Vakmanschap is meesterschap!

Ik ben onder de indruk van de fijne en betrouwbare klantbehandeling van TSC de Betuwe. Vriendelijk, beslist en to the point. Prettig ook hoe Peter zijn passie voor het repareren en onderhouden van een auto laat merken. En vooral geen verborgen agenda, in de trant van “ik zou maar een andere auto kopen, en oh ja ik heb er nog wel een staan”.

Lees meer!

Hoog olieverbruik Peugeot 3008 PureTech motor