Olieverbruik Renault Captur

Renault Captur hoog olieverbruik

Hoog olieverbruik Renault Captur

Bent u in bezit van een Renault Captur en verbruikt uw auto meer olie dan gebruikelijk? Verhoogd olieverbruik bij een Renault Captur met een TCe motor is een steeds vaker voorkomende klacht. Daalt de oliepijl bij u ook sneller dan verwacht? Dan is het belangrijk dat het probleem volledig wordt onderzoek en zo snel mogelijk wordt aangepakt om een veilige en betrouwbare werking van uw auto te garanderen. Onze getrainde en ervaren monteurs weten precies hoe ze het probleem moeten identificeren en oplossen. Zo herkent u problemen aan uw Renault:

  • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
  • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw auto en het milieu. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade als er niets aan wordt gedaan. In een Renault Captur zit een TCe motor die dit probleem vaak vertoont.

Lees meer over de reparatie

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Olieverbruik Renault Captur

Verhoogd olieverbruik
Renault Captur TCe motor

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over olieverbruik bij een TCe motor

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het olieverbruik terugbrengen tot de normale waarden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl


Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer