Olieverbruik Renault Captur

Renault Captur hoog olieverbruik

Hoog olieverbruik Renault Captur

Bent u in bezit van een Renault Captur en verbruikt uw auto meer olie dan gebruikelijk? Verhoogd olieverbruik bij een Renault Captur met een TCe motor is een steeds vaker voorkomende klacht. Daalt de oliepijl bij u ook sneller dan verwacht? Dan is het belangrijk dat het probleem volledig wordt onderzoek en zo snel mogelijk wordt aangepakt om een veilige en betrouwbare werking van uw auto te garanderen. Onze getrainde en ervaren monteurs weten precies hoe ze het probleem moeten identificeren en oplossen. Zo herkent u problemen aan uw Renault:

 • Snelle toename van het olieverbruik (meer dan 1 liter / 1.000 kilometer)
 • De motor loopt niet lekker en houdt af en toe in

Hoog olieverbruik is slecht voor uw portemonnee maar ook voor uw auto en het milieu. Het betekent niet alleen dat het oliepeil vaak moet worden bijgevuld, maar het kan ook leiden tot ernstige motorschade als er niets aan wordt gedaan. In een Renault Captur zit een TCe motor die dit probleem vaak vertoont.

Lees meer over de reparatie

Onze garantie

TSC De Betuwe brengt met deze reparatie het olieverbruik terug tot een niveau dat binnen de door de fabrikant aangegeven waarden ligt! En dat durven we in ieder geval 12 maanden te garanderen, zwart-op-wit!

Verhoogd olieverbruik Renault Captur

Verhoogd olieverbruik in de Renault Captur is een veelvoorkomend probleem. Wanneer de motorolie sneller dan normaal wordt verbruikt, kan dit leiden tot ernstige motorproblemen, waaronder oververhitting en zelfs totale motoruitval. Het is belangrijk om dit probleem vroegtijdig te herkennen en aan te pakken, om verdere schade en kostbare reparaties te voorkomen. Bij TechServiceCenter hebben we jarenlange ervaring met het oplossen van problemen met een verhoogd olieverbruik, en we kunnen u helpen uw Renault Captur weer in topconditie te krijgen.

Olieverbruik Renault Captur

Verhoogd olieverbruik
Renault Captur TCe motor

Benieuwd naar de oorzaak en de oplossing van het hoge olieverbruik? Voorkom ernstige schade aan uw auto en voorkom onnodige kosten door direct actie te ondernemen.

Lees meer over olieverbruik bij een TCe motor

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over deze reparatie; het olieverbruik terugbrengen tot de normale waarden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder. U kunt bellen naar 0345 570 780 of contact opnemen via info@tscdebetuwe.nl

Ophaal- en brengservice

Graag bieden we u onze ophaal- en brengservice aan. Tegen een meerprijs halen we ter plaatse uw voertuig op en leveren het ook weer af. Het is zelfs mogelijk om bij ons een auto te huren. Voor mogelijkheden en tarieven zie: transportservice of vervangend vervoer

Oplossing olieverbruik Renault Captur

Wij zorgen ervoor dat het olieverbruik van uw Renault Captur weer binnen de door de fabrikant aangegeven waarden valt. Dit is onze garantie! Onze ervaren monteurs kunnen het verhoogde olieverbruik onderzoeken en moeiteloos oplossen. Uw auto is bij ons in goede handen! Het probleem komt vaak voort uit verstopte olieschraapveren of aanzienlijke slijtage aan de zuigerveren. Als de olieschraapveer versleten is, kan deze olie achterlaten in de cilinder. Deze olie wordt vervolgens verbrand, wat resulteert in koolafzetting en verlies van olie. Tijdens de reparatie maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen om de optimale kwaliteit te waarborgen. TSC De Betuwe is gespecialiseerd in dit soort grote motorschades.

 • We vervangen de zuigerveren
 • We vervangen de ketting inclusief spanner en geleiders
 • We honen de cilinders
 • We vervangen alle relevante pakkingen
 • We vervangen de krukaskeerring
 • We plaatsen nieuwe bougies
 • We vervangen het oliefilter, de olie en de koelvloeistof
 • We vervangen de kleprubbers
0345 570 780
Peter Sap - Directeur TSC de betuwe

Peter Sap

Directeur
TSC de Betuwe
+31 (0)345 570 780

Tevreden klanten

Gebaseerd op 300+ reviews

Bekijk alle reviews

Waarom kiest u voor TSC?

 • Direct persoonlijk contact met de monteurs en specialisten
 • Een merkonafhankelijk garagebedrijf met persoonlijke service

Lees hier een van onze uitgelichte reviews

Ton beoordeelt ons met:

"Een garagebedrijf waar je vertrouwen in kunt hebben (Renault Captur 1.2 TCe)"

Ik heb een Renault Captur met 1.2 TCe motor. De Renault garage meldde bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt dat de distributieketting rammelde en vervangen moest worden. Kosten inclusief onderhoud € 2500!

TSC De Betuwe heeft de werkzaamheden uitgevoerd voor € 995, precies zoals op de website vermeld. Ik kon ook binnen anderhalve week daar terecht. Auto rijdt weer prima. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Hoog olieverbruik Renault Captur door olieschaapveren